Farebné Jednorožec Velvet PlushThinThrow Deka Vytlačené pre Deti Sherpa Deka pre CouchThrows Lete bedsheet Cestovné Dropship

€11.04


Členenie položka opis

Názov položky:Tenkú Deku Balenie Zoznam:1*Deka Textílie:Mäkké Jednej vrstve coral fleece Jednoduchá Starostlivosť:pranie v práčke za studena,bubnové suché na miernom ohni. Vyhnite sa priamemu teplu, nepoužívajte bielidlá ročné obdobia:Jar, Jeseň Prispôsobené požiadavky:Umelecké dielo musí väčší ako 2000x1500 pixelov Použitie:Posteľ List, Stoličky, pohovka, Gauč Kryt Deky a tak ďalej.

Návrhy: A:je Normálne, ak tam je nejaký Plávajúci Objekt na Vode a Mierne Klesať Na prvýkrát B:Ak nie sú niektoré malé závit na uterák, pls Rez na to, Nožnice,nebude afftect použitie uteráky Poznámky:: Dute na ligth a displeja nastavenie Rozdiel,Položky farby sa Môžu Mierne líšiť Od obrázok B:Pls Allow3-4cm Dimenson Rozdiel Vzhľadom na Rôzne Ručné Meranie a Špeciálne Materail.

Štítky: biela, vyhrievané deky, dinosaurov dieťa vankúš, bedsheet bavlna, detská deka jednorožec, boho deti prestieradlá, deka sherpa, Posteľ Deka, deka tepla, hračka jednorožec, deka jednorožec.


( 1 Hodnotenie )

Počet