2 balenia silikónový jednoduché ice cream mini zmrzlina popsicle formy set 3 dutiny silikónové roztomilý ice cream formy oválne ice cream s

€11.45


Predajné Miesto

Mousse koláč, zmrzlina sada obsahuje 2 silikónové popsicle formy, zmrzlina formy kryt 40 drevené palice. Mini zmrzlina Formy Viacúčelový Naše zmrzliny formy, aby zmrzliny, mrazené jogurty a ľadu. Okrem toho môže byť použitý pre ručne vyrobené mydlo jello, čokoláda, cukríky, atď. Silikónové formy sú 100% vysoko kvalitných potravín silikónu bez BPA. FDA certifikované non-jedovaté, bez zápachu, bez zápachu, šetrné k životnému prostrediu, opakovane a trvanlivé. Oválne zmrzlinu je veľmi jednoduché a ľahko čistiť a dobre sa potraviny s POP z formy. Hladké non-stick povrch ice cream POP Jednoduché a ľahko sa čistí. Popsicle formy sú ideálne pre deti, rodinu, večierky, festivaly, atď. pre jogurt, džúsy, limonády, čokoláda, atď. Ľahko pridať viac zábavy do "Zmrazené" pochúťky môžete použiť, aby ručné popsicle priateľmi a rodinou.

Silikónové ice bábika formy sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám prinesú viac zábavy a prekvapení so špičkových materiálov. - Vysoko kvalitné bielkoviny šetrné k životnému prostrediu s vysokou kvalitou 100% FDA food grade silicone free BPA, non-jedovaté elastické opakovane a trvanlivé. Naozaj ušetriť peniaze a pomôcť chrániť životné prostredie. - Rozsah teplôt od - 40 °F do 230 stupňov Fahrenheita (-40 stupňov do +230 stupňov). - Môže sa bezpečne používať v mikrovlnnej rúre, chladničky a mikrovlnné rúry. - Ľahko sa čistí len umyť teplou mydlovou vodou. Alebo jednoducho dať do umývačky riadu a čistenie. Čistenie je hračkou. - Zhromažďovanie dizajn znižuje šancu vody striekajúcej na vrchole klip a upevnenie na telo na zníženie únikov. Stohovateľné funkcie ušetriť miesto v chladničke. - Jedinečný špičkovým dizajnom ďalšie prekvapenia 1. Cestu na únik-free, chladnička. 2. Povoliť ice POP byť čisté a vyhnite sa absorbuje zápach z chladničky. - Zvýraznite svoju fantáziu vytvoriť rad rôznych potravín ako napr. zmrzlina popsicles brioches a chutné koláče na prilepiť miesto. Môžete načítať čerstvé ovocné a zeleninové šťavy, jogurt, varené, arašidové maslo, mlieko, čokoláda kvapalín a viac. - Balenie zoznam 1 silikónové ice bábika plesní a drevenú palicu. farba: červená. Neváhajte dlhšie pridať ľad pop blany do vášho nákupného košíka zdieľať radosť s priateľmi a rodinou teraz.

Štítky: veľká ľadová, zmrzlina formy kremíka, popsicle formy kremíka, popsicle silikónové silikónové formy, veľké zmrzliny silikónové formy, opakovane ice cube tvar, ice cream stroj domáce gelato, ice stroje domov, box chladič, chladič ľad.


( 1 Hodnotenie )

Počet