Prenosné Astronaut Priestor Okno Kapsule Priedušná Bublina Mačka, Pes Travel Cestovná Taška Transparentný Vonkajší Pet Batoh Dodávky

€22.08


Funkcia:

1. Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné, priedušné a pohodlné.

2. Priehľadný dizajn, nech sa vaše zvieratko vidieť slnko a krajin sveta z vonku. Existuje niekoľko otvory na boku batohu zabezpečiť dostatočnú cirkuláciu vzduchu tak, aby váš maznáčik môže dýchať pohodlne.

3. Vstavaný pevný poistný mechanizmus, aby sa zabránilo zvieratá z jumping, získanie stratených, alebo zraniť seba. V spodnej časti odnímateľná mäkká podložka sa ľahko čistí a hygienickejšie.

4. Mäkké zips, ľahko otvoriť a zatvoriť, odolný a praktický.

5. Najširší ergonomické ramenný popruh umožňuje jednoducho vykonávať svoje domáce zvieratá. To je ideálny pre cestovanie, prechádzky, turistiku a podujatia.

Zoznam balíkov:1 xPet Batoh

Poznámka:

1. 1.00 cm=0.39"

2.Prosím, dovoľte malý rozdiel vzhľadom na ručné meranie .

3.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám šťastný nakupovanie!

Štítky: deti astronaut batoh, astronaut taška, mickey mouse kufor, mens astronaut batoh, mačka tričko priestor, astronaut mačka, pes taška, astronaut kapsule, flamingo kufor, astronaut mačka batohy, astronaut pet.


( 0 Hodnotenie )

Počet