WLJH Super Svetlé združenom Paneli Rozchod Plný Dashbord Led Svetlá Žiarovky Súpravy pre Jeep Grand Cherokee ZJ 1993 - 2004

€15.71


Wljh Premium Kompletné Led Dash Súpravy Pre Jeep Grand Cherokee ZJ

VYSOKÁ VIDITEĽNOSŤ: Tieto sú super svetlé a uvoľňovať ešte svetlo s 360-stupňový uhol, superior v porovnaní s inými výrobkami,zapínanie celý váš rozchod klastra dlhá životnosť, nízke tepelné LED žiaroviek vydrží na mnoho rokov dopredu.

MODERNÝ VZHĽAD S CHLADNÉ SVETLO: Exkluzívne inovovaný vysokej kvality 3030 čipy led svetlo,úplne zmeniť vzhľad vášho dash,ktorý dáva svoje auto dash štýlový vzhľad

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Odstráňte starú žiarovku zo starých zásuvky a dať nový led žiarovka v cievkach káble okolo kovové nože v twist zásuvky, ak sa led nerozsvieti, jednoducho otočiť o 180 stupňov (polaritu)

100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI: WLJH poskytuje 2 ročnú záruku pre tento produkt,žiadna hádka o vymeniť,výmenu alebo vrátenie peňazí

Full Led Súpravy pre Jeep Grand Cherokee ZJ 1993-1998

Tento full Led svetelné súpravy zahrnuté 23pieces vysoko výkonné led žiarovky,dostatok LED žiarovky previesť všetky podsvietenie tachometra, tachometer, rozchod klastra svetla a všetky ukazovateľ/výstražné svetlá.

Full Led Súpravy pre Jeep Grand Cherokee ZJ 1999-2004

Tento full Led svetelné súpravy zahrnuté 26pieces vysoko výkonné led žiarovky,vymenené všetky pôvodné dash svetlo s vysokou lúč indikátor, svetlá,smerovku alebo žiadny varovný indikátor používania,previesť celý cluster na LED osvetlenie .

Viac Farieb K Dispozícii

7 Farby na výber:

Biela Modrá Červená Zelená Žltá Ružová Ice Blue

Vezmite prosím na vedomie, to nie farbu meniace led, ani dostanete viac farieb, ak viac ako jeden súbor zakúpili.

Obrázky pre tento výpis displej vzhľad LED svetlá vo vzorke klastra obrysy. Osvetlenie a meradlá môžu javiť rôzne v závislosti od toho, svetlo do vozidla a vozidlo rok, urobiť, a model.

O WLJH

WLJH darí s cieľom poskytnúť najlepší výber automobilov, LED svetlá s najnovšie špičkové technológie pre našich zákazníkov po celom svete. Je automobilových nadšencov sami, sme pochopili, že automobilový svetlo je dôležitou súčasťou vášho života, naším cieľom je pomôcť vám nájsť najlepšie led svetlá, aby vaše auto skvelé estetické upgrade ,ktorý je určite, aby sa pridať v oboch štýl a bezpečnosť. Naším cieľom je v našich silách, aby sme vám poskytli to najlepšie online nakupovanie skúsenosti. Sme týmto ďakovať tisíce fanúšikov WLJH. Vaše neustálu podporu a dôveru sú motora na našu prácu.

Štítky: solárny panel, interiér peugeot, cherokee zj, cherokee kk, eclairage jeep grand cherokee zj, led panel, jeep kj, jeep zj, jeep cherokee, super hra.


( 3 Hodnotenie )

Počet