Rosefinch 23 palec Drumbľa Soprán Drumbľa Mahagón Gitara Sapeli Dreva Rosewood 4 Reťazce Havajské Mini Gitaru pre Začiatočníkov UK301

€19.84


Rosefinch 23 palec Soprán Drumbľa Gitara Sapeli Mahagón Dreva Rosewood 4 Reťazce Havajské Mini Gitaru pre Začiatočníkov UK301 Špecifikácie: Značka: Rosefinch Model:UK301 Veľkosť: 23 cm vrchná doska: Mahagón Hmatníkom: Rosewood Bočný panel: Mahagón, Struny:Nylon Farba: Drevené Funkcie Ručné Remeselnícky Mahagón telo,rosewood hmatníkom a most,robí jasný a transparentný zvuk,prináša dobrú ruku pocit, keď budete hrať. Hladké a presné pochrómovanej gitara štýl ladenie kolíkov udržať vaše drumbľa vždy v súlade. 18 Mosadz Podvaly s Pražec pozíciu Značky na 5.,7., 10.,12. a 15. pražce na krku a hornej časti hmatníka. Vysoká Kvalita za Nízku Cenu,je to vaša najlepšia voľba.Ľahko naučiť a hrať Masívneho Dreva Drumbľa.Ideálny pre začiatočníkov,deti a dospelých,ľahko sa prenáša a podržte tlačidlo.

Štítky: pre gitaru matica, guitalele mini gitara, leho drumbľa tenor, prút rosewood, drumbľa soprán, tichý gitary, ukelele soprán, string tenor drumbľa, electr gitara, pre gitaru dreva.


( 5 Hodnotenie )

Počet