280pcs vinuté Perly Rast Vlasov Klobúk Oil Control Liečbu vypadávanie Vlasov Terapiu Nástroj opätovný rast Vlasov Spp Domov Salon Starostlivosť o Vlasy

€107.50


280pcs vinuté Perly Rast Vlasov Klobúk Oil Control Liečbu vypadávanie Vlasov Terapiu Nástroja

Funkcie: 1. Silné prenikanie preniknúť podkožného tuku, prebudiť vlasové folikuly, zlepšiť vypadávanie vlasov, a reprodukovať bohatstvo a húževnatosť vlasy.

2. Zvýšenie a zlepšenie vlasový folikul krvný obeh a metabolizmus, podporujú rast vlasov.

3. Môže regulovať olej vylučovanie, vyživujú vlasové folikuly, starostlivosť o pokožku, vytvárať dobrý rast vlasov prostredie.

4. Inteligentná funkcia načasovanie, 15 minút, 30 minút, 60 minút, z čoho vyberať.

5. 3 gears energie, úprava, rozhranie USB, nastaviteľný jas, nie UV, nie poškodeniu kože.

6. Tento stroj vydáva množstvo tepla počas používania teplota môže dosiahnuť 30-50℃, dosiahnuť dobrý fyzioterapia účinok.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Rast Vlasov Klobúk

Počet vinuté Perly: 280pcs

Výkon: 5-12 W

Svetlo Vlnová dĺžka: 630nm-660nm

Návod na Použitie: Všeobecne 2-3 krát denne, 7 dní je liečby, 3-4 dní/týždeň, 20-30 minút každý čas

Cyklus: 4-18 týždňov, zlepšiť pokožku olej vylučovanie, vypadávanie vlasov sa vráti na normálnu úroveň; 8-26 týždňov, zlepšujú rast vlasov prostredie, aby vlasy hustejší, plnší a zdravší; 26-52 týždňov, počas bezpečné cyklu rastu, počet chĺpkov, výrazne zvyšuje, a vlasový folikul germinal systém obnoví sa normálna funkcia.

Ako Používať:

1. Umývanie vlasov oblasti pred použitím.

2. Sprej na vlasy rastu riešenie na postihnuté oblasti vypadávania vlasov, votrite ho opakovane a to len za 10 až 20 minút, a potom dať rast vlasov klobúk na hlavu irradiate postihnutej oblasti.

3. Aby sa zabránilo klobúk od získania špinavé, transparentný film (napríklad fólie) môže byť umiestnený medzi pokožku hlavy a klobúk.

Zoznam balíkov: 1 x Klobúk 1 x Lampa Perličiek Pad(280pcs vinuté Perly)

Poznámka: 1. Ľudia s týmito podmienkami je zakázané používanie tohto produktu: tuberkulóza, miestne nádor, srdcová nedostatočnosť, hemorrhagic choroba, srdcový kardiostimulátor dopravcu, neskorá, tehotné podbrušku, alergický na červené svetlo. A nemôže irradiate na gonads. 2. Ak sa používa viac ľudí, treba dbať na to, aby sa zabránilo prešiel infekcie. 3. Existuje okruh vodičov v lampy perličiek pad, nie sklopné, rovnako ako je to možné, počas umiestnenia.

Štítky: sklo prilba laser, spp vypadávanie vlasov, vitaminas rast vlasov vitamíny, starostlivosť o vlasy, prilba laser, purc rast vlasov podstate olej, teplo lampa terapia, vlasy hrniec, rast vlasov auta, mayraki starostlivosť o vlasy.


( 1 Hodnotenie )

Počet