Africké Švajčiarskej Čipky Tkaniny 2019 Vysoko Kvalitné Švajčiarske Voile Čipky Vo Švajčiarsku Mäkké Bavlnené Nigérijský Šaty Pre Ženy GD2754B-2

€33.66


Farba Nezhody:

Rôzne farby možno spôsobené tým, že niektoré dôvody. Ako svetlo,farbu pozadia, alebo farba odraz monitor a tak ďalej. Každopádne sa budeme snažiť čo najlepšie, aby sa zabránilo z rôznych farieb. Dúfam, že sa vám pochopenie a spoluprácu.

Kamene a Perly Problém: Niektoré z našich čipky textílie s mnohými kamene a perly. Ako to je dlhá cesta z Číny do zákazníka krajiny. A to má byť prepravované niekoľko staníc z Číny do cieľa. To je dôvod, prečo niektoré kamene a perly, vypadávajú. Dúfam, že náš zákazník pochopiť . A miesto, aby po prečítaní tejto správy na našich wedsite.

O Reture: čipky textílie nevráti prijať problémy s kvalitou. Problémy s kvalitou patria: farbenie handričkou jednotné, rozbitiu. Nevracia: farba, umývateľný škvrny,pachy,edge kábel hlavy a rôzne rozumu a predstavivosti, alebo nepáči. Alebo to bolo použité. Ak nie sú problémy s kvalitou je potrebné vrátiť sa , prosím, kontaktujte predávajúceho a to do jedného týždňa, no poštovné náklady bude platiť pre zákazníka najnižšiu cenu. Viac ako jeden týždeň predávajúci má právomoc odmietnuť návrat textílie. O Veľkosti:

Veľkosť výrobky sú ručne rezané. Niekedy je trochu odchýlky z dôvodu rozdielnych opatrenie, spôsob a nástroj. Ale vždy sme predaj 5yard/Veľa , Prosím, skontrolujte a potvrďte.

Štítky: dieťa krku trubice, golf wang tyler, the creator, mačka hrnček skla, ankara šaty, dieťa krku plávať, africké handričkou, africké šaty, šaty nigérijský, africké handričku pre ženy, africké šaty žena.


( 0 Hodnotenie )

Počet