6ml 10pcs Doprava Zadarmo VOG Gumy Matný stierka Gél laku Gel polish z Číny Factory

€22.16


Balík obsahuje:

10pcs Gumy Matný stierka

1.To je normálny jav, ak gél ide hrubšie v prípade zníženie teploty.

2.Uchovávajte mimo dosahu slnka a tepla.

3.Udržať tesný po použití.

4.Dodržiavajte pokyny na použitie.

5.Prerušte používanie v prípade senzibilizácia vyskytuje.

6.Uchovávajte mimo dosahu detí.

7.Ísť k lekárovi, ak v očiach alebo v ústach.

8. Môžete si vybrať, kúpiť našu stierka a základným náterom a namiesto nich s farebným gél, ale to je veľmi odporúčame, aby farebný gél, základným náterom a vrchný náter byť rovnakej značky, aby sa zabránilo neočakávané problémy.

(1) V alebo der cieľom znížiť náklady na dopravu, zvoľte si, prosím, 6 kusov, alebo viac než 6 kusov! Ak je farba že vaša voľba na tento odkaz nie je dosť 6 kusov, mohli by ste ísť na našej Domovskej Stránke vybrať viac farieb!

(2) Ak sú vaše príkazy nie sú dostatočne pridať až 6 kusov, alebo viac, nebudeme odoslať objednávky, dúfam, že si pochopil!

(3) na zníženie nákladov na výrobok a dať náš zákazník lepšiu cenu, a tak sme si vybrať obyčajné doručenie, že nemá Žiadne Informácie o Doručení, za normálnych okolností, dodacia doba je 15-60 dni. (Ak výrobok nemohol prísť do cieľa na čas, prosím, neváhajte zmluvy nás prvý, nechcem, aby spor, to je pre nás veľmi dôležité, kto je v low-zisk, veľmi pekne vám ďakujem!)

(4) nie Sme zodpovední za ciel!

(1)Sme loď na Alixpress adresu len. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil telefónne číslo, keď sa budete platiť, ocenil!

(2)Sme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie!

(3)Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u colný úrad vo vašej krajine, určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Guangzhou Feifan Kozmetika Co., Ltd je továreň na základe vývozca predovšetkým zaoberá výrobu ,vývoj a predaj všetkých druhov gél poľských a rias produkty. Dovoz top kvalita surovín a moderných výrobných procesov, a s naším profesionálnym R&D tímu, naša spoločnosť dokáže vždy dodanie najviac inovatívne produkty. Okrem vlastnej značky spustenie, tiež sme schopní dodať gel polish v bulk balení a súkromných označenie služby pre gel polish.

Štítky: gél na nechty, sada, gél poľský súbor, gél lak na nechty, uv žiareniu, , Gel Polish, Gél lak, gelish nechty, lak, gelpolish uv, metalické matný lak na nechty, top e základným náterom.


( 0 Hodnotenie )

Počet