NICREW Akváriu Filter na Ponorné Vodné Čerpadlo Akvarijné Ryby Nádrž (Rybník Kyslíka Zvyšuje Čerpadla Nástroj Akváriu Filter Príslušenstvo

€6.61


NICREW Akváriu Filter na Ponorné Vodné Čerpadlo Akvarijné Ryby Nádrž (Rybník Kyslíka Zvyšuje Čerpadla Nástroj Akváriu Filter Príslušenstvo

Špecifikácia:

1.Toto akvárium filter čerpadla je možné prepojiť s dážď potrubie,voda prší dole na akvárium, môže tvoriť akvárium vyzerať krajšie. 2.Dážď potrubia môže vytekať filtrované vody,zvýšenie vzduchu a vody kontaktmi pri prietoku vody dole. 3.Je vhodný pre iný typ nádrže,ako sladkovodné akvárium,morskej vode akvária alebo tank obojživelník. 4.Je navrhnutý s hubky filter,môžete ho filtrovať a očistiť vodou, 5.To môže udržiavať akvárium voda čistá a znížiť riasy rastú.Huba filter je odnímateľný,môžete ju vymeniť ľahko,alebo sa pozrite na čistenie.

Popis a Použitie:

1. Toto ponorné čerpadlo môže byť použité na rôzne účely ako napr. čerpanie vody, striekanie kyslíka, a filtrovanie. 2. Vhodný pre použitie v sladkej vode a morskej vody, bezpečné a trvalé, ultra-tichý, energeticky úsporné a efektívne, jednoduché na údržbu a mnoho ďalších výhod. Pozornosť 1. Nepoužívajte predlžovacie káble. 2. Vhodný len pre prácu vo vode. 3. Je potrebné vyčistiť nahromadené nečistoty vo vnútri šachty pravidelne. 4. Nainštalujte po čistení, potvrďte prosím, či križovatke medzi vodou čepeľ a hriadeľ je utiahnutá.

Poznámka:

1.Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm. 2.Vplyv použitia produktu sa líši od človeka k človeku. Nie je v tom, že kvalita produktu nie je dobré. Naše produkty boli podrobené prísnym kvality. Prosím, byť istí. 3.NICREW vždy prikladá veľký dôležité zákazníkov a produktov. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte a povedzte nám, podrobnosti, prosím. Snažíme sa, aby ste spokojní na 100%!

Štítky: oblasti akvárium filter, akvárium jeneca, filter koi pond, akvárium extern filter, akvarijné ryby live, akvárium médií, reaktor, filter jebo, filter na čistenie vody, akvárium nicrew.


( 2 Hodnotenie )

Počet