LUTAC 5 tašky Rybárske VMC Výšok Háčik 5 Box/Súbor Posilniť Ostré Háčiky Lyžice Umelé Návnady 2# 4# 6# 8#

€10.97


Podrobnosti

Značka : LUTAC Háčiky : VMC Výšok Háčik Druhy : 2# 4# 6# 8# Model: VMC-9655 OEM : Prijateľné Nastaviť Háčiky : 5 Box Háčiky Množstvo: 5 ks/Box, Box 5/Nastavenie, Ak chcete zmeniť,vezmite prosím na vedomie modelu.

Predstavenie Spoločnosti

1.Informácie O Firme Boli sme založená v roku 2007 a majú mnoho rokov skúseností,Sme vlastné profesionálne riadenie kvality a procesov inspecion tím.Sme predĺžite s dobrou kvalitou,suffcient množstvo a diverzifikácie, Pretože delayering riadenie, organizácia a služby, procesu,všetky zákazník odvolania môže byť musela vyrovnávať s rýchlo a effecively Poskytnúť najviac vynikajúce produkty,najvýhodnejšie ceny a najdokonalejší sevice pre všetkých zákazníkov.Sme si istí, že naše produkty môžete získať na sto percent dôvery a pomôže dosiahnuť úspech s našim veľké úsilie, 2.Podmienky a Položky: 1.Ponúkame OEM service. To znamená, že môžete dostať svoje vlastné rybárske lure s vašim logom a umenia sa prebudila na lákať tela a balíček kariet. 2.Sme výroba, aby sme mohli ponúknuť najlepšie služby a po služby. Najmä na cenu a termín dodania. 3.Môžeme formy modelov pre našich zákazníkov. Môžete nám ponúkajú svoje obľúbené lákať model dizajn a farby, ktoré sa nás, a potom môžeme formy modelov pre vás.

Produkt Spracovanie

FAQ: Otázka:to, Čo iní vám môžeme ponúknuť? Odpoveď: na základe široký sortiment ponúkame najlepšie One-Stop objednania služby. My vám určite ušetrí veľa času a peniaze a na základe našich obrovské množstvo zásielky, nám môžete získať najlepšie prepravné služby z najlepších špeditérov. To tiež pomôže ušetriť veľa na zásielke. Otázka: Kto je spolupracovať s nami? Odpoveď: medzi Našich zákazníkov patria veľkoobchod, predajca značky operátora pre rybárske náčinie. Máme vlastné marketingové oddelenie zaručiť každý zákazník výhody.

Platby

Zákazník Fotky

Štítky: ryby háčik nastaviť, ryby háčik, výšok háčiky hnedá, výšok háčik vmc 8, vmc háčiky sumec, mustad rybárske háku box, lure vmc, háčiky na uteráky silné, gt vmc háčiky, bimoo carp hook.


( 3 Hodnotenie )

Počet