Rotačný materiálnej úrovni prepínač ZXK-11B objekt detektor a limit senzor závit inštalácie nôž z Nerezovej ocele vybrať

€6.90


Tento produkt omeškaní s B pádlo, ak budete potrebovať ďalšie pádlo(A,B,C,D,X), prosím zanechať odkaz

Všeobecný popis:

Na MKZXK-11B série plné odporu rotačné materiálnej úrovni prepínač je séria odpor rotačné materiálnej úrovni prepínače, ktoré sú široko používané v súčasnosti. To je materiál, úroveň prepínanie založené na princípe strojové zariadenia na meranie výšky objektov. Pri výrobe cementu, cementu výrobky, betónové výrobky, nové steny, plastové výroba, chemický priemysel, potraviny, krmivá, medicíny, životného prostredia a mnoho iných výrobných oblastí. To je široko používaný: MKZXK-11B je pomocou motora na pohon čepeľ otočiť. Keď je nameraná stredná stúpa do pozície kotúč kotúč sa zastaví dielektrickou bariérou, a potom kontakt signál otvorenia (zatvorené) a uzavretý (otvorený okruh) je výstup cez reťazovej reakcie súvisiace mechanické mechanizmus, a mechanickú konštrukciu sa automaticky nastaví po stredne kvapky z čepele. Čepeľ pokračuje otočiť, ak chcete pokračovať v detekcie štátu.

Spoločné napätie: 220VAC,24VDC

Štítky: automatické úrovni, digitálnym výstupom rozsahu, fotografie tričko, nij level, úroveň prepínač, úroveň kvapaliny senzor, rastlina časovač, kúpeľňa ventil ventilátor, lineárne stupnice, dewstop kúpeľňa ventilátor.


( 0 Hodnotenie )

Počet