Južnej Strane mužov hoodies Had hip hop mikina s kapucňou Harajuku drop shipping mikina Športové tlač Hoodies Streetwear oblečenie

€13.22


Sme naše vlastné závody.S dokonalým tím silu, podporujeme veľkoobchod a drop shipping, prispôsobiť vzory, ako sa vám páči, jeden kus je možné prispôsobiť, môže To byť tím oblečenia, alebo osobného dizajnu,prosím,nebojte sa, sme len vyrábať oblečenie najvyššej kvality, a odmietnuť začarovaný súťaže nízke ceny.Vitajte poslať váš návrh, dovoľte mi uvedomiť si svoj sen!

Informácie o produkte:

1.veľkosti:XS-4XL

2.farba:červená/čierna/biela/šedá

3.vzor: Južnej Strane mens hoodies Hadmi hip hop mikina s kapucňou

1. Všetky veľkosti sú len pre referenčné a 2 - 3 cm chyba by mala byť prijateľné. 2. Zvoľte si, prosím, váš vhodná veľkosť podľa veľkosti grafu a medzinárodnej veľkosť konverzie pred objednávkou. 3.Ak si nie ste istí, svoju veľkosť, prosím, kontaktujte nás pre návrhy.

O logistika: 1.www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava a epacket,normálny čas:15-36 dní, 60-90 dní v Brazílii 2.Prosím, kontaktujte ma hneď, keď nemáte príjem tovaru,a nemusíte otvárať akékoľvek spory 3.Prosím zanechať dobrý komentár pre mňa, a dám vám zľavu na druhý nákup

Štítky: prípade riverdale, riverdale, ling yao, oblečenie značky vlastné, 7 jedenásť, psov, oblečenie, vlastné, dojčenské tričko, odev, oblečenie, vlastné, uplatňuje vlastné oblečenie, cosplay jedenásť.


( 0 Hodnotenie )

Počet