Ucho Teplejšie Bluetooth chrániče sluchu Ženy Muži Nabíjateľná Slúchadlá Zimné Handfree Beží Music Headset Lyžovanie Bezdrôtového HD Stereo

€7.10


Funkcia:

Úplne nové a vysokej kvality

Vonkajšia vrstva je vyrobená z vysokokvalitných ultra-jemné textílie, mäkké a pohodlné; interiér je vyrobená z vysoko-kvalitné oblečenie, ktoré je teplé a priedušná.

S najnovším Bluetooth 4.2 technológie, je vhodný pre väčšinu zariadení Bluetooth, čo vám umožní vychutnať vo vysokom rozlíšení hudbu, zatiaľ čo v teple.

Vstavaný 200mAh nabíjateľnú batériu, môžete hrať asi 6-8 hodín hovoru alebo hudbu čas na 2-2.5 hodín po nabití.

Vymeniteľné a prenosné: Odstrániť vstavaný reproduktor, chrániče uší sú úplne vyčistiť; môže byť zložené do kompaktný tvar pre jednoduché skladovanie a prepravu.

Udržujte svoje uši a dokonca aj váš krk pohodlné na chladné dni. Široko používaný pre lyžovanie, pešia turistika, chôdza a beh v zime ráno, atď.

Typ položky: Bluetooth chrániče sluchu Slúchadlá

Materiál: Bavlna, Polyester

Farba: Čierna, Navy, Ruža Červená, Camouflage, Leopard Tlač, Šedé, Červené Víno

Pohlavie: Unisex Dospelých

Batéria: nabíjateľná 200mAh(Vstavaný)

Veľkosť balenia: cca. 22x18.4x9.6typ

Balenie obsahuje:

1* chrániče sluchu

1* USB Line

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: box hudba drevené, teplé chrániče sluchu ženy, dámske bežecké chrániče sluchu, box hudba dreva, herné slúchadlá ženy, earmuff žena, earmuff beží, earmuff zime, bluetooth headset huawei, batoh ženy slúchadlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet