Mama a Otec Môjho Syna Ste Basketbal Veľkoobchodný alebo maloobchodný Lacné Basketbalovú Loptu Úradný Size7 Basketbal S Netto Taška+ Ihla

€26.46


Dropshipping je príjemné! ak ste dropseller, viac produktov a najlepšie ceny pre vás. sme továreň, neváhajte a kontaktujte nás!

Hľadáte jedinečný darček pre svojho VNUKA? Pozrite sa žiadny ďalší! Tento vytlačené Basketbal je ideálny!!! Darček, ktorý mu bude poklad pre život! To je krásna Basketbal s významným správu vytlačené na loptu, ktorá pomáha to trvať večne. "Môj Syn, Chcem, aby si myslíte, že hlboko vo svojom srdci, že ste schopný dosiahnuť všetko, čo vložíte svoju myseľ, že vás nikdy stratiť, Môžete buď vyhrať alebo sa naučiť. Stačí ísť ďalej a zamerať sa na oblohu. Nemôžem sľúbiť, že sa tu po zvyšok svojho života. Ale môžem sľúbiť, že ťa milujem Pre zvyšok bane. Láska, Mama a Láskou, Otec", Aby ideálny darček pre niektoré špeciálne príležitosti ako sú Narodeniny, Výročie, Vianoce, atď. Prekvapenie ho a dajte mu vedieť, koľko on sa miloval s týmto krásny darček.

Veľkosti Zobraziť

Popis: Položky:Basketbal Materiál: PVC kože Balenia: (1football+1 ihlové +1 vrece) Hmotnosť: cca 500g

Otec & Mama Na Syna-Nikdy Stratiť - Baseball

Mama-Na syna-Basketball001 Otec - Na syna-Basketball001

Hranie

Hranie

Štítky: kaukko, massagebal, lopty basketbal muž, basketbalovú loptu, displej retail, bedminton mieru, hnedé basketbal taška, basketbalová obruč, basketbal taška na dieťa, vlastné basketbal cieľ.


( 0 Hodnotenie )

Počet