Mačka, Pes Packa Pet Foto Premietacie Prívesok Náhrdelník Stopy 100 jazykoch Milujem ťa Choker Náhrdelník pre Ženy, Mužov, Šperky

€12.57


YIWU Rongji šperky 1,viac ako 200usd,zdarma DHL,UPS. 2,podporujeme poklesu prepravy a veľkoobchod. My sme našej vlastnej továrni. Ak chcete s nami spolupracovať, kontaktujte náš služby zákazníkom zamestnancov. 3,Pre logistiku, ak tovar nie včas, alebo ak je poškodenie v prepravu, prosím, kontaktujte nás v čase, sme sa znovu na vás, prosím, nie sporu prvý, pretože to nie je len výber pre vás, môj zákazník priateľ. Pretože každý monitor je iný, farba obrazu je trochu rozdiel. Takže To nie je otázka kvality. Mimochodom, rozmery sú ručné meranie, takže tam bude chyba. Chyba rozsah:±3, ±5g Ak dostanete poškodené výrobky, prosím zanechať odkaz na nás a odovzdanie výrobkov obrázky k nám. Ak je to pravda, vrátime vám peniaze. Ak si kúpite výrobky na darček pre iných,môžeme poskytnúť tašky. $0.3/za taška Ak máte nejaké problémy, o produktoch, môžete ma kontaktovať prostredníctvom Trademanager alebo odchode nám správu na www.tantra-egypt.sk. Odpovieme vám do 24 hodín Ak sa vám páči náš tovar, prosím, dajte nám päť hviezdičkový spätnú väzbu. Vďaka vopred!!!

Štítky: láska, urč, vlastné necklac, rozšíriť foto náhrdelník, milujem ťa, pes packa tlač, Packa, mačka šperky pre ženy, šperky z nerezovej ocele, lepim.


( 3 Hodnotenie )

Počet