Mikrovláknovú Plávanie Uteráky pre Deti Cartoon Župan s Kapucňou Shark Flamingo Chlapci Dievčatá Vaňa Rúcha Deti Pláž, Bazén Suchý Uterák

€15.70


Mikrovláknovú Plávanie Uteráky pre Deti Cartoon Župan s Kapucňou Shark Flamingo Chlapci Dievčatá Vaňa Rúcha Deti Pláž, Bazén Suchý Uterák

INFORMÁCIE O PRODUKTE

Mikrovláknovú textílie Rýchle suché Dobré vstrebávanie Vývozu štandard kvality

Wash & starostlivosti Ručné umývanie s vodou pod 20℃ Line suché

VEĽKOSŤ M: 65*65 cm Vhodné pre deti výška 80-120 cm Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš cieľ! Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme pracovať tvrdšie, aby vám uspokojenie služby.

Zásielky

Budeme loď ju v 1-4 dní po vaša platba potvrdená. Uistite sa, že poskytnete správne dodaciu adresu a tel. Skontrolujte a uistite sa, expedičný režim, ktorú môžu dostať.

Návrat Politiky

Ak nie ste spokojní s našimi kvality,pošlite späť k nám, budeme vrátiť peniaze, s výnimkou lodné náklady. Položka musí byť vrátený v jej pôvodnom stave.

Ale nemôžeme akceptovať vrátenie farby differentia. Pretože iný monitor majú rôzne zobrazenia. A zakaždým, možno rovnakej farby Č., bude mať aj trochu farby differentia.

Štítky: dieťa župan, žirafa uterák, dryrobe plávanie, pončo surfovať, rýchle suché župan deti, pilulka, uterák, dieťa shark uterák, narodeniny flamingo, dekor flamingo, dieťa pláž uterák.


( 2 Hodnotenie )

Počet