UV LED Lampa na Nechty, 48W na Nechty, Vlasy Na Nechty Professional Salon Vytvrdzovania Nechtov Pečenie Lampa Sušenie Lampa Pre Gél Laku

€5.00


Popis:

Model: SUNone UVLED Lampa na Nechty

Svetlo Perličiek: 30pcs LED Svetlá

Dvojitý Výkon: 24W/48W

3 Časovač Nastavenie: 5s/30s/60s

Farba:Biela/Modrá/Ružová/Zelená

Pripojte Typ: USA/EÚ

Itme Rozmer: 19 cm*15*8.5 cm

AKO POUŽÍVAŤ NAŠE SUNone INTELIGENTNÝ SENZOR NECHTOV LAMPA?

1. Naneste tenkú vrstvu Leštidla podľa jeho využitie pokyny na čisté, suché nechty bez dotyku kutikulu alebo kože popri nechty.

2. Použite vhodné časovač(5s/30s/60s) podľa vášho gél poľské požiadavky. Alebo použite auto-senzor, infared senzory začne sama, keď ruky do nechtového lampa, maximálny pracovný čas je 60-tych rokov.

3. Vezmite prosím na vedomie, že čas vytvrdzovania líšiť v závislosti od gél poľskej značky. Sunone Inteligentný Senzor Nechtov Lampa je pre všetky druhy gél leštidlá.

Ak gel polish je trochu lepkavé po vytvrdnutí, prosím, utrite si nechty jemným čistiacim alebo liehom, ako sa zbaviť lepkavé zvyšky zanechal.

Špecifikácie:

1.DVA-V-JEDNOM VÝKON: 24W bezbolestné režim, uvoľnenie bolesti nechtov pri pečení základným náterom alebo vrchný náter. 48W vysoký výkon, nech sa vaše nechty rýchlo a úplne na suchu v 60 sekúnd.

2.INTELIGENTNÝ SENZOR: S Vnútorné infračervený senzor, Ruky, lampa na; Rúk, lampa vypnutá. Nie je potrebné nastaviť čas, maximálny pracovný čas je 60 sekúnd.

3.DVOJITÉ SVETELNÉ ZDROJE: 30pcs LED svetlo korálky sú rovnomerne umiestnené, s žiadne mŕtve zóny a dokonale sušené, skracuje váš čas vytvrdzovania o 50%.

4.ODNÍMATEĽNÉ DOSKY: Odnímateľné základná funguje dobre pre nechty na rukách a nohách, ľahko sa používa a čistí.

Package Zahrnuté:

1x Lampa na Nechty

1x Napájací kábel

1x Manuál

Štítky: uv lampa na nechty, 4 lampy, dieťa horák, gél lak na nechty, uv žiareniu, , syn lampa, nail art, uv lampa, dh nechty, Lak Na Nechty Nastaviť, lak, gél lak na nechty.


( 1 Hodnotenie )

Počet