08511-00340-C0 08511-00340 Nárazníka Ultrazvukové Zadnej strane PDC Parkovacie Senzor pre Toyota

€12.11


Parkovanie Senzor 08511-00340-C0

OEM:89341-06020-C0

Vlastnosti: Jednoduchá inštalácia. Priama náhrada za pôvodnú ty.

Fit pour:

Pre Toyota

Ručné meranie údajov o referenčnej len, tam sa chyby s skutočná dĺžka.

Prosím, uistite sa, že položka, ak je to vhodné pre vaše auto, alebo originálne diely pred vami, aby položky. Ak tam mať žiadny problém , len voľne napíšte nám. Sľubujeme, že sa budeme snažiť, aby vám slúžili.

Doprava

Vaše položky, sa starostlivo zabalený a odoslaný do 24 hodín od prijatia platby. ( Pondelok - Sobota)

Položka zašle kupujúci podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, vezmite o 7-25 dní. Ak potrebujete Službu Express, ako DHL, Fedex, UPS,atď. Prosím, kontaktujte nás.

Ak existuje akékoľvek VLASTNÉ POVINNOSTI, LOCATL DANE ALEBO INÉ DOVOZ POPLATKY, kupujúci bude znášať tieto náklady. Každá krajina má iné dane colný prah, tak potrebujete vedieť vašej krajine daňovej politiky.

Návrat

Ponúkame 1 rok záruka.

Ak tam mať žiadny problém kvality, prosím vráťte ho na pôvodnom obale a to do 30 dní. Tovar musí byť v rovnakom stave, v akom ste ho získali. Vrátenie kúpnej ceny bude vrátený rovnakým spôsobom, ako sa platba uskutočnila.

O Nás

Tolin Auto Diely špecializuje na automatické elektrické diely na všetky autá. Ako zapaľovacie cievky, zapaľovacie sviečky, palivo injektor, auto senzory, ventil, spínač a tak ďalej.

Štítky: j7 ružová peňaženka prípadoch, bohyňa locs vlasy 24, bohyňa sviečky plesní, bohyňa zlaté šaty, lapop batoh prípadoch, ice blue iphone prípade, lakované medené 4 mm, grand 2 predný fotoaparát, ľadový medveď mens bunda.


( 0 Hodnotenie )

Počet