2000W USB Nabíjanie W DC 12V Do AC 220V Prenosné Auto Menič Nabíjačku Converter Adaptér DC 12 AC 220 Alarm Buzzer

€13.39


Na ONEVER auto menič je mimoriadne kompaktné a prenosné, a predstavuje nový trend vysoko frekvenčné meniče. Či už je to spojené s vozidlami alebo inými 12V napájanie, môže poskytnúť bezpečnú a spoľahlivú AC napätie pre elektrické zariadenia, ako napríklad TV, DVD stroje, atď. To prichádza s radom funkcií slúžiacich na ochranu, chráni converter, batérie a elektrické spotrebiče, efektívne v preťaženie štátu.

Funkcie:

Dobrý Výkon

2000W auto menič, s 2400W, okamžité vysoké špičkový výkon, previesť DC 12V do AC 220V / USB DC 5V, stabilné a presné výstupné napätie.

Rozsah Aplikácie

AC zásuvky a USB porty. Hrajú 1 univerzálny AC zásuvky a 1 USB nabíjací port, skvelé pre nabíjanie notebooku, DVD prehrávač, auto chladnička, auto vysávač, herné konzoly, TV, DVD prehrávače, svetlá, iPad, smartphone, a iné elektronické zariadenia.

Inteligentná regulácia teploty

Tento menič prijíma vysoko kvalitného hliníka shell a je postavený v tichej regulácia teploty ventilátor, keď invertor spustí ventilátor sa spustí automaticky. Keď invertor dostane vyššia teplota, ventilátor bude bežať rýchlejšie, získať high-speed odvod tepla.

Alarm Buzzer

Postavený-v bzučiak prístroj, keď napätie batérie je príliš nízka/vysoká, bude to robiť výstražný zvuk upozorniť používateľa.

Vysoká miera konverzie

Viac ako 90% konverzný kurz, nízke straty, energeticky úsporné a bezpečnejšie používať.

Komplexnú ochranu

Vstavaný cez teplota ochrany, po elektrickej ochrany, ochrany nízkeho napätia, nadprúdová ochrana, preplatok ochrany, viac-absolutórium ochrany a skratu ochrana, bezpečné a spoľahlivé.

Poznámka:

Pre DC 12V a auto LEN, nie je aplikované pre DC 24V a lietadlo použitie.

Prosím, nenechávajte menič je v polohe ZAPNUTÉ, zatiaľ čo vaše auto sa vypne.

Vyhnúť uvedenie meniča do slnečného žiarenia priamo alebo vedľa materiály citlivé na teplo na ochranu invertora, z prehriatiu.

Vezmite prosím na vedomie, zariadenia príkon použitie Pozor! Nepoužívajte vysoký výkon elektrického zariadenia, napríklad sušiče vlasov, mikrovlnná rúra, železné rúry, elektrické ohrievače, kulmy, atď.

Špecifikácia:

Typ: ONEVER Auto, Invertor a Konvertor

Materiál: Hliník

Množstvo: 1 ks

Vstupné Napätie: DC 12V

Výstupné Napätie: AC 220V ± 10% 50 hz

USB, Výstup: DC 5V-2.1

Menovitý Výkon: 760W(môže byť upravená až 800w)

Špičkový Výkon: 1800W

Výstupný tvar vlny: Modifikovaná sínusová vlna

Low Battery Alarm (bez zaťaženia): DC 11V+/- 0.5 V

Vysoká Battery Alarm (bez zaťaženia): 15V DC+/- 0.5 V

Nízky stav Batérie Vypnutie (bez zaťaženia): 10V DC+/- 0.3 V

Vysoká Batérie Vypnutie (bez zaťaženia): 16V DC+/- 0.5 V

Vrchol Účinnosť: >90%

Viac Ako Teplotná Ochrana: Áno

Vstavaný Chladiaci Ventilátor: Áno

Č zaťažovací Prúd Nakresliť: Package:

1*Auto invertor a konvertor

2*Klip drôt

1*nabíjačka do Auta

1*angličtina/španielčina/taliansky/francúzsky používateľská príručka

1*Balenie box

1)DOPRAVA PO CELOM SVETE.( www.tantra-egypt.sk štandardná doprava je rýchly,navrhujem, aby ste si ho vybrali )

2)Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Môžeme\\\t zmeniť adresu po zaplatení je potvrdené.Ak chcete zmeniť,prosím, zrušiť to, aby potom miesto, aby sa znova s novú adresu.Vaša objednávka adresa MUSÍ byť angličtina.

4)obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6)Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1)Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Ak sa vám páči výrobku,prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu,dám vám zľavu nabudúce.

2)Prosím, kontaktujte ma skôr, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

3)nie je možné riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: banka napájania, 6v dc, menič alternatívu, 12v napájanie suppli, usb din 220v, Systém, zmeniť, 12v na 220v invertného, invertného moc, elektromer jednofázový.


( 3 Hodnotenie )

Počet