Huiermeimi 2KS Motocykel Svetlometu U8 LED DRL Hmlové svetlo 12V 125W moto pozornosti jazdy Autom mieste hlavu svetlo motocyklové svetlomet

€22.77


2 ks 125W Motocykel Svetlometu Motorke pozornosti 3000LM Motos led U5 U8 LED Jazdy Hmla Mieste Hlavu pomocné Svetlo Lampy 2017

led čip U8 Motocykel Reflektor Čierny Shell LED Hmlové Svetlo Autobicycle Spot Lampy S Strobo Funkcia Na Bicykli,Motorke

Vážení Zákazníci, pls na vedomie, že používame originálne USA dovezené U8 Led , nie falošné tie v niektorých iných obchodoch, môžete získať lacné objednávky z nich, ale oni nemôžu zabezpečiť viac ako nás po tej, pretože považujeme za kvalitu a povesť našej spoločnosti prvý.

Popis:

· 100% Zbrusu Nový a jednoduchý nainštalovaný

· Veľký Balík s inštaláciou nástroje

· Vodotesný, prachu-dôkaz, hrdza-dôkaz, môžete použiť tento svetlometu aj v daždivých dní

· 3 spôsoby svetlo: Vysoká Lúč, Nízke svetlo, zábleskové Svetlo

· Svetelný Výkon: 125w

. Skutočný príkon: 10W

· Flux: 3000LMX

· Životné prostredie Teplota: -40~80 centidegree

· Rozsah: 200 m

· Materiál: Hliníková Zliatina

· LED Žiarovka: U8 3000LMX USA Dovezené LED

· Hmotnosť: 450 g

Materiál:

Shell: Hliníková Zliatina

LED: USA, dovezené U8 3000LMX

Farba:

Shell Farba: Čierna, bule, zlata, striebra

svetlá farba: biela

Položky Patria:

2 Ks Motocykel LED Reflektor Cannon

2 ks stojan

4 ks Šesťhranné skrutky

1 ks Šesťhranný skrutkovač

1 ks spínač

Keď sme odoslať tovar , budeme zodpovední za problémy v Číne Ciel ,a kupujúci zodpovedný za problémy v kupujúceho krajiny, Zvyky.

1. Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy.

3. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor o sos. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

Štítky: drl led, externé motocykel led reflektor, blink motocykel led, faro motocykel, viedol motocykel hmlové svetlo, led drl fr, yamaha xt svetlometov, 12 led svetlomet, faroles led automovil, riasiniek na svetlometov.


( 2 Hodnotenie )

Počet