ZD045 LAKER Sexy Jednotné Kombinézu Súd Cheerleading Kostým Party Oblečenie Cheerleading Oblečenie Sexy Jednotné

€32.25


Nočné kluby oblečenie,Party, oslavu vybavenie, prvotriedne kvalitné tkaniny, 3D tlač farieb,predstavených kryštály

*Šumivé Kryštály Jumpsuit * Sexy a Romantické. * Toto je ideálny pre Svadbu tanečnú párty, nočné kluby oblečenie,Party, oslavu oblečenie. Povedzte mi, prosím, vašu výšku a hmotnosť,pošleme na správnu veľkosť pre vás. Tabuľka veľkostí Poznámka: 1.Nasledujúce veľkosť informácií je meraná od kategoricky spevnené oblečenie. 2.Prosím, dovoľte 1-3 cm líšiť ,a táto položka má niektoré pružnosť. 3.Tam je trochu farby jednotlivých položiek a obrázkov. 4. Povedzte nám, prosím, vašu výšku a hmotnosť,zašleme vám správnej veľkosti.

Vlastná Veľkosť (povedz nám, Prosím, svoju veľkosť a dopĺňa takto)

1 poprsie =

2 pása=

3 boky=

4 feight=

5 hmotnosť=

O poslaní, Budeme posielať tovar do 5-7days po prijatí vašej platby a odpovedať sledovacie číslo na vás. Ak sa rozhodnete doprava zadarmo ,budete ho dostal asi 7-20 dní od EMS-ePacket. Ak chcete, aby ho dostal na krátky čas, poteší nás kontaktujte na odoslanie expresné a mali by ste zaplatiť za poplatok . Zašleme vám ju prostredníctvom UPS, FedEx TNT DHL,dodacia lehota cca 4-7 dní.

• dúfame, že naše produkty, vždy sa budete spokojní. Ak nie je niečo v poriadku, prosím, kontaktujte nás na prvýkrát, cez online chat systému, alebo e-mailom do 2 pracovných dní po príchode lepšie s obrázkami ak chcete zobraziť problém jasne.

• Ak sa potrebujete vrátiť, urobte to prosím do 2 dní po príchode, kupujúci je zodpovedná za poskytovanie poplatok.

• Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

• Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

• Predávajúci nie je zodpovedný za poplatok za odbavenie .

Štítky: telo ženy lakers, šaty morskej panny, jednotné sexy šaty, krvný bunda, basketbal laker, roztlieskavačky jednotné žena, cheerlead kostým, jordánsko 7 lakers, kombinéza váš telefón, konať sexy diabol.


( 0 Hodnotenie )

Počet