2 V 1 v Jednom Kroku sušič na Vlasy & Volumizer Salon Horúci Vzduch Pádlo Styling Kefa Negatívne ióny Generátor Hair Straightener Curler

€16.30


Dropshipping podporte NÁS plug je 110V, EÚ plug and UK, zapojte sa 220V, Prosím, vybrať vhodné napätie podľa svojich potrieb, ak si vyberiete zlý napätie, to je jednoduché napaľovanie produktu (môžete obrátiť na zákaznícku službu, ak konektor nie je vhodné, dáme vám zodpovedajúce bez konverzie plug) Špecifikácie: Kategórie Produktov: Lemovanie Stroj, Stroj na Vyrovnávanie Povlak materiál: keramika Rozmery: 13.2 x 3.0 cm Napájací kábel dĺžka: 2 m, 360 stupeň rotácie Čistá hmotnosť: 1.3 lb Výkon/napätie: menovitý výkon 1000W, napätie 110V v Spojených Štátoch, 220V v Európe, veľkej Británii a Austrálii. Tri-teplota kúrenie: nízke, stredné a vysoké (vypnuté). Tuyere teplota: 120 stupňov Description Nízka je vysoká rýchlosť a nízke kalórií, stredná nízka rýchlosť a stredná kalórií. Vysoká rýchlosť je vysoká rýchlosť a vysoká teplota. Nie je chladný vietor. Tak nízkej rýchlosti je rovnaký ako vysoká rýchlosť, stredná rýchlosť je nižšia, než vysokej rýchlosti.

Štítky: kefa na vlasy, nike uptempo, aut vlasy curler, curler vlasy, airbrush, airwrap dyson, hairdress, vírivá sušič na vlasy, potenciometer gombík ca, vlasy.


( 0 Hodnotenie )

Počet