Najlepšie Elastické Kreslo Gauč Kryt, Gauč Kryt Anti-Slip Umývateľný Dom ochranný Kryt pre TV Kreslo - Relaxačné Kreslo

€18.95


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Odrážky:

1.Textílie a Funkcia: sofa kryt je vhodný pre väčšinu Chivas stolička a kreslo, že nie je ľahké skĺznuť, alebo posun. O kreslo kryt nie len chráni kreslo z škvrny, ale tiež robí kreslo vzhľad novej ak kreslo vyzerá nefunkčné alebo nie je tak nové.

2.Naša jedno kreslo pokrytie hodí najlepšie. Najlepšou voľbou pre ručné a elektrické štýly. Uistite sa, že opatrenie vzadu šírka a zadné výšky kreslo pred objednaním.

3.Pozor Dizajn: kreslo kryt je nielen praktické, ale aj krásne. Pohovka kryt je vyrobený z veľkých žakárové tkaniny a dôverne navrhnutý s 2 otvormi pre nohy pedál radič. Na pravej kapsičke kryt je jednoduchý na používanie.

4.Jednoduchá Inštalácia: Stačí dať gauč kryt na gauč, potom dal pena bar medzi gauč hlavné telo a vankúš pre žiadne ďalšie ťažkosti na tiket. Pevný elastický remienok bude pevne kryt spodnej časti nábytku. Vhodné pre usne a textílie gauč.

5.Pohovka kryt je vhodný na ručné a elektrické horizontálne štýl s pravá rukoväť, taška a kontinuálne podnožka. Nielen chránia váš nábytok, ale môžete sa tiež obrátiť staré a opotrebované pohovky do oslňujúci centier v izbe.

Funkcie:

1.S gauč kryt, môžete si byť istí, hrať s vaše deti a domáce zvieratá.

2.Pohovka kryt je perfektné, že nie je ľahké skĺznuť.

Materiál:Polyester

farba:šedá / červené víno / káva farba

Vhodná veľkosť(cca): späť šírka: 24-32in; výška operadla: 28-37in; stoličky šírka: 25-36in

Obsah Balenia:

1 * Ležadlo Gauč Kryt

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: krátke gauč zahŕňa, veľké rameno stoličky, kryt gauč, gauč zábal, stolička kryt, smart tv, kreslo stoličky kryt veľké, dofa kryt tmavo zelená, cojines ikat, vysoké kreslo.


( 0 Hodnotenie )

Počet