X. D. BOLO Luxusné Originálne Kožené Peňaženky Móda Krátkych Mužov Peňaženky Bežné Soild Mužov Peňaženky S Mince Vrecku Peňaženky Muž

€12.74


X. D. BOLO Luxusné 100% Originálne Kožené Peňaženky Móda Krátkych Mužov Peňaženky Bežné Soild Mužov Peňaženky S Mince Vrecku Peňaženky Mužov popis Produktu

*** Perfektný Darček! Si to na Dnešnej Cenu! ***

Muži Peňaženky Extra Kapacita Dizajn - Naše peňaženky obsahovať celkom 19 vrecká: 11individual sloty pre karty, 3 mene zákona vrstvy a 3 ID Karty okno, 2Coin Vrecku .

Zapečatené Darčekovej krabičke - X. D. BOLO Peňaženky sú ideálny darček, ktorý pricestuje factory sealed v štýlovej darčekovej krabičke a darček pripravený. Oni budú ohromení s vôňou/pocit, peňaženky na unwrapping.

High-End Kvalitu a Hodnotu - z Najlepších, Najhladšie, Najmäkšie 100% pravá Koža (Čierne a Hnedé) a Premium Povrch, náš rodinný podnik založený odborne zdroje kože. Peňaženky sú ručne šité na naše pod dohľadom medzinárodných factory.

Výrobca Poznámka

Nové peňaženky začať objemné a sloty pre karty tesný, ale tiahne sa po niekoľkých týždňoch pre lepšie rozkladací, zníženie hrúbky a posuňte karty in/out dobre. A Bill vrstvy vhodné pre RUBEĽ.

· Produkt Rozmery: 14.5 x 2 x 10.5 CM

· Prepravná Hmotnosť:0.18 KG

X. D. BOLO Originálne Kožené Peňaženky Mužov Mince Kabelku Muž Spojka Walet Portomonee Mens Peniaze Taška Držiteľa Karty Peňaženky pre Mužov

Štítky: kožené peňaženky, ls kabelku, peňaženky, úplne luxusné žena, muži sveter, western peňaženky mužov, muž peňaženky, muži abs kabelku, kožené peňaženky mužov, tcgad kožené peňaženky mužov.


( 2 Hodnotenie )

Počet