Klobása Stroj pre Domácnosť Obchodné Klobása Stroj Elektrický Parný Typ Nehrdzavejúcej Ocele Tepla Zachovanie HHD-1 CY

€178.13


Klobása Stroj pre Domácnosť Obchodné Klobása Stroj Elektrický Parný Typ Nehrdzavejúcej Ocele Tepla Zachovanie HHD-2 CY

informácie o výrobku: Model: HHD - 1 Napätie: 220-240 v / 50 hz Výkon: 300 w * 2 Hrubá hmotnosť: 11,5 kg Netto hmotnosť: 9.96 kg Elektronické hot dog stroj business Klobása stroj klobása izolácie stroj displej stroj formou bufetu zariadenia z Nehrdzavejúcej ocele hrubý materiál multi-function

Poznámka: 1. Ak sa rozhodnete "Predávajúci spôsob dopravy", prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok sa vzťahuje len na niektorých krajinách / regiónoch, tak po úhrade, prosím kontaktujte nás a my vám potvrdí s vami.

2. Ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, prosím, platiť dane a prevziať zásielku preč. Nenesieme clá a dovozné dane. Ak colné zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

3. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám služby)! Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

4. Pred podpisom, musíte skontrolovať balík uistite sa, že je v dobrom stave, a potom ju podpísať. Ak je balík poškodený, prosím, fotografovanie, potom okamžite sa sťažovať na lodnej dopravy, nezabudnite, sťažnosť číslo, a potom ma kontaktovať, my vám určite pomôže.

5. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas. Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite. Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť. Odpovieme vám do 24 hodín.

Štítky: klobása stuffer vertikálne, masážny sprchovací kút nastaviť, ozdobná šnúrka na uniforme zátka, obchodné klobása stuffer, príručka klobása stuffer, call shop, sausag maker, sausag stuffer, jacuzzi tryska, obchodné maker.


( 0 Hodnotenie )

Počet