3ks za/1set pre GP-58130MI 347 zariadenia s 3 ks GP-58130MI 347 zariadenia s 3 ks na jednu sadu pre tepelné doručenia tlačiareň

€4.14


3ks za/1set pre GP-58130MI 347 zariadenia s 3 ks na jednu sadu pre tepelné doručenia tlačiarne a tlačovej hlavy nové origingla tento odkaz mať 5 veľa , 1. Používa na tlačiareň. 2. Nový, originálny 3. Vysoká kvalita a konkurencieschopné ceny. 4. Silný možnosť aj dodania. Spokojnosť zákazníka: Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa na vašu 100% spokojnosť zaručená. Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet. Platba: Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk, ako sú Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti. Partneri: *ak ste veľkoobchod predávať kupujúcemu, pls kontaktujte nás čo najskôr, *Snažíme sa poskytovať čo najlepšie služby. *Tešíme sa na založení dobrý obchod s vami!

Štítky: tepelná tlačiareň štítkov, tlačiareň štítkov usb, šperky tlačiareň štítkov, bluetooth tlačiareň štítkov, gprinter štítok, ihličková tlačiareň, faktúra tlačiareň, štítok spisovateľ, 80mm tlačiareň, 80 mm tepelná tlačiareň.


( 0 Hodnotenie )

Počet