Najnovšie Kabát Nohavice Vzory Bielej Farby Pre Mužov, Svadobné Slim Fit Obleku Mužov Ženícha Smoking Vrchol Prom Kostým Homme Mariage

€107.50


Vitajte Na pánske Oblek Oficiálneho Obchodu

Najnovšie Kabát Nohavice Vzory Bielej Farby Pre Mužov, Svadobné Slim Fit Obleku Mužov Ženícha Smoking Vrchol Prom Kostým Homme Mariage(Bunda+Nohavice+Vesta) môžeme vlastné mnoho druhov obleky pre vás.

Tabuľka Veľkostí

Môžeme prispôsobiť ho pre vás zadarmo!

1.Ramenné= 6.Pás= 2.Rukáv Dĺžka= 7.Boky= 3.Hrudník= 8.Stehna= 4.Biceps= 9.Bunda Dĺžka 5.Brucho= 10.Nohavice Dĺžka A. Height= B. Hmotnosť= Date=Kedy potrebujete to? Color=Rovnaké ako obrázok alebo vlastné!

Farba Grafu

Vhodné Príležitosti

Rýchle Dodanie

Podpora Dropshipping

Ďakujem moc!Šťastný Nakupovanie!

KUPUJÚCI UPOZORNENIE :

O farbách -Môže byť mierne farbou odlišovať od fotografie a hotové vyhovovali,pretože Počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja. O Umývanie Pokyny: Ručné pranie pri nízkych teplotách vody alebo suché čistenie Ako dlhú cestu, doprava,prosím, železo, ak je to možné, keď otvoríte balík O čase doručenia -www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava: 15-60 Dni. -ePacket: 20-60 Dní.(Brazília potrebujú 30-90 dní) -DHL: 7-20 Dní. Upozornenie: z Dôvodu cla a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo. Dane a poplatky -Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou. O pokles lodnej dopravy a veľkoobchod -Pre veľkoobchod, poskytneme zľavu. -Pre pokles lodnej dopravy, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.(Musíte poslať poznámku o pokles lodnej dopravy.) O kúpu ochrany čas -Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás "Vzhľadom na prepravné meškanie,prosím predĺžení dodacej lehoty o 30 dní." a môžeme vám pomôcť ho rozšíriť. O zmeniť veľkosť -Ak chcete zmeniť veľkosť.Môžeme zmeniť to pre vás zadarmo spätnú Väzbu -Ak ste dostať a ako naše položky,pozitívne hodnotiť je veľmi cenený a vďaka za vašu podporu.Ak nechcete spokojnosť ,prosím, kontaktujte nás, nepridávať zlé spätnú väzbu.to nie je najlepší spôsob, ako Problém-riešenie. Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 24 hodín.

Štítky: ženské sako ženy, sledujte coats, fotoaparát špičkový dizajn, sako žena, sako muž, oblek ženy, šaty st, bunda mužov, tréningy vyhovovali ženy, bunda tweed.


( 5 Hodnotenie )

Počet