Dámske Hrudníka Reťazca Kvetinový Golier, Čipka Náhrdelník Choker Podprsenka s Multi-vrstvou Strapec Telo Reťazca Šperky pre Letnú Pláž, Bikiny

€6.57


Set Zahŕňa : 1x Telo Reťazca

Stav : Nové, bez menovky

Materiál : Zliatiny, Čipky

Veľkosť :

Typ: Golier: 38-46 cm/15.0-18.1 palec

Typ B: Golier: 40-50 cm/15.7-19.7 palec

Typ C: Golier: 46-56 cm/18.1-22.0 palec

Funkcie : dámske hrudníka reťazca kvetinový golier, čipka náhrdelník telo reťazca šperky, jedna veľkosť vyhovuje najviac. Vyrobené z čipky a á zliatiny reťazca, viac robustný, aby sa zabránilo korózii, ovplyvňujúce výskyt reťazca. Jedinečný čipky golier design s multi-vrstvou reťazca strapce, nastaviteľné lobster spona uzávery na zadnej časti krku. Všetky ženy móda a romantické príslušenstvo, zvýrazniť ženské krivky, aby ste sa viac očarujúce a atraktívne. Perfektné príslušenstvo pre bežné nosenie, bikiny a plavky, alebo ako darček, party, ísť na pláž.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: podprsenka reťazca, hrudník náhrdelník, podprsenka zábal, módne šperky za vlasy, africké vlasy, šperky, 80 aa podprsenka, reťaz plavky, podprsenka zelená choker, reťaz hrudníka, bikini crystal.


( 0 Hodnotenie )

Počet