Auto Kľúč, Kryt RFID Signál Okien Premium príveskom, Faraday Box Anti-Theft Klietky Chránič Anti-Hacking GPS Signálu Blokovania Box

€4.05


Funkcie :

1.Anti-theft Prípade: Faraday príveskom, chránič klietky poskytovať kompletný signál blocker, ktorá zabraňuje zlodeji z vyzdvihnutie a prenose signálov z príveskom, ktorý môže zabezpečiť si auto a štít proti vlámaniu a keyless zapaľovanie krádeži.

2.Ideálny Darček: Faraday box je viac luxusné príveskom, taška, ktorá môže byť vaša rodina a priatelia darček.

3.Premium PU Koža: Faraday fob chránič puzdro, ktoré je konštruované s premium PU Kože a dvoch vrstiev tieniace materiály, ktoré môžu poskytnúť kompletné signál blokovanie automaticky otváraných okien.

4.Ako Používať: môžete vyskúšať sami! Najjednoduchší spôsob, ako sa môžete dať príveskom do vrecka a stlačte tlačidlo, potom si nájsť žiadnu odpoveď z vášho auta. Alebo vaše auto displej zobrazuje keyless entry nie je pripojené.

5.Správnu Veľkosť: kľúč fob Faraday taška funkcie veľkosť(o) 3.5 X 1.9 X 9.9 v. A taška je malá veľkosť, ktorá sa ľahko prenášajú, a to môže poskytuje viac flexibility.

Špecifikácie(o):

Materiál: vysoko kvalitnej PU kože + zamatová podšívka

Veľkosť: o 10x6.5x3cm/3.93x2.55x1.18in

Farba: čierna

Vantages: móda, jednoduchý, moderný, jemnú textúru, RFID anti-theft anti-theft funkciou, štít kľúča vozidla signál funkcia.

Balenie Zoznam:

1 x príveskom, Faraday Taška

Štítky: hack tool, auto tlačidlo pokrytie signálu blokovania, hack, gps jammer okien, rádiový signál jammers, blokovanie automaticky otváraných okien signál, rfid tag, program hacking, kopírky rfid, faraday klietky box.


( 2 Hodnotenie )

Počet