30A 40A 60A 485 na USB Lítiové Batérie 3,7 V, pre Solárny Invertor Smart BMS 13S 48V Li ion 18650 batérie Bluetooth Zadarmo

€52.02


Daly Ventilátor smart BMS 13S 48V 30A 40A 60A Li-ion LifePo4 LTO Lítium-Ochrana Správnej rovnováhy Bluetooth APLIKÁCIE IPhone Android

◆ V súčasnosti, všetky Smart BMS s nepremokavé funkciu.

◆ Tento odkaz je pre 13S Li ion, Prosím, vyplňte parametra po uvedení cieľom zabezpečiť SOC so správnym informáciám.

◆ Tento odkaz inlcuding na UART kábel a bluetooth ak si kúpite BMS

Ak potrebujete USB R485 kábel & power meter rady ( aktívne BMS rada"), Prosím kontaktujte ma alebo používať ďalšie prepojenie kúpiť. Ďakujeme.

Aspoň AH musia byť zaslané na nás www.tantra-egypt.sk centrum správ. Vďaka.

Funkcia

Zákazník si môže nastaviť paramter z preplatok alebo overdischarge parameter sedí a iné parameter v prípade, ak zákazník potrebovať na používanie, ktorý typ batérie na rovnakej série batérie. ◆ Tento odkaz je pre 10S Li ion. Upozornenie: Zákazník musí identifikovať batérie série, potom vybrať rovnakej série BMS. Ako vaša batéria je 24S, musíte si vybrať 24S BMS, nie je možné vybrať z 20 alebo druhý. Počet série BMS je pevný ,nie nastaviteľné po BMS je dodávaný . ◆Kontroly pokyny: diaľkové ovládanie monitorovanie. ◆Vozidla ikonu: prenos dát poslať príkaz ◆Štatistická správa: Zbierať údaje, informácie, zákazník môže sledovať kapacita batérie a iné alarm informácie. ◆Elektronické plot: plot nastavenie limitu rozsahu. ◆Informácie o zariadení: zariadenie parameter informácie, a pod. Informácie o vašej batérie môžete skontrolovať v hostiteľskom počítači, potom môžete sledovať stav batérie vám kedykoľvek k dispozícii. Čo je easly ovládať vaše zariadenie. Smart BMS, aby sa náš život stal jednoduché. Hostiteľský Počítač Displej: Bluetooth, Displej:

Smart 13S BMS veľkosť, ako je to uvedené nižšie:

2. Výhodou ◆ Používajte kvalitné (A-úroveň) ochranné integrovaný obvod IC, od riešenie Seiko Japonska. IC sám má power balancing funkciu. Obvod je jednoduché a spoľahlivé.

◆Silné zaťaženie schopnosť, konštantný výbojový prúd 80A 100A 120A , použite vysoké napätie, odpor, nízky vnútorný odpor výkon Mosfet. Chladič výrazne pomôže chladenie. ◆Typické detekcia napätia na každej bunke. Takže každý batérie bude zabránené nad nabitá, alebo cez vybitá. Nadprúdová a short circuit protection funkcia je veľmi spoľahlivý.Dlho skrat nákladu nebude mať vplyv PCB a batérie.Teplota ochrany počas nabíjania a vybíjania. ◆Extrémne nízku spotrebu energie. Spotreba celé zariadenie je menej ako 50uA. ◆PCB použiť vysoký proti korózii, vysoká odolnosť voči vode, vysoká impedancia ESD konformné Povlak. 3. Spoločné Port Drôt Spojenie Spôsobom, ako je uvedené Nižšie:

◆ Kábel začína od black tenký drôt pripojenie B-, druhý vodič (tenký červený vodič) je pripojený na kladnom póle prvá batéria, a kladným pólom každej batérie je pripojené zase do posledného červený vodič je pripojený k B+;

◆ Po pripojení drôtu, nesmieme zapojte ho priamo do BMS . Meranie napätia medzi každé dve susedné kovové svorky na zadný plug. Ak je napätie terpolymer batéria by mala byť medzi 2.8 V a 4.2 V, železo-lítium batéria by mala byť v rozmedzí 2,5 V a 3.65 V.

◆ Po správne zapojenie postupnosť a napätie potvrdenie, vložte BMS zásuvky.

◆ Ochranné dosky B číslo riadku (modrá hrubú čiaru) je pripojený záporný pól batérie.

◆ Po vedenie je ukončené, merať, či celkové napätie batérie a celkové napätie priechodu BMS sú rovnaké. Ak sú rôzne, pozrite sa znova podľa vyššie vedenie postupnosť. 4. Na BMS môžu byť použité na nižšie nástroje: Daly Pôvodné osvedčenie: Daly Továreň, dielňa displej: 5. Balík obrázok nižšie len pre referenčné, pozrite si skutočný prijaté phyical . Kábel je zadarmo. Daly zašle zákazníkovi s BMS. Poznámka: accessary je podľa vašej objednávky, tento obrázok je len pre referenčné účely. Vďaka. 6. Daly má svoju vlastnú R & D tímu & Automachine výrobnej linky. Nielen Daly hardvérové rada, ale teraz Smart BMSs sú na trhu. Daly je kvalita výrobkov bol testovaný trhu a zákazníci si môžu vybrať to, čo je správne rozhodnutie. Pôvodné adresa: Č. 92, Lihe Road,ShuiPing Obce Dalang Meste Dongguan City, Provincia Guangdong ,Čína 523800

Štítky: a720 batérie, bms 13s 48v 20, alloyseed bluetooth, 18650 batérie recharg, bms daliho, ts lítiová batéria, stick usb, ge li ion batéria, japna solárneho invertora, 37 batérie.


( 3 Hodnotenie )

Počet