Nordic Modré Zelené Žlté Zlato Rastlín Plný Listy Plagát Na Stenu Umelecké Plátno Na Maľovanie Tlač Dekorácie Pre Obývacia Izba

€2.65


Materiál: Plátno Na Maľovanie (Nie Rukou Olejomaľby).Naše plátno je vyrobené z bavlny.To je drahšie ako foto papier; Package: Plátno v PVC tube Veľkosť: 1inch=2.54 cm 1 cm=0.39 v Poznámka: 1.Naše plátno na maľovanie nepríde s rámom. 2.Veľkosť meranie ručne,môže byť 1-2 cm chyba. 3.Udržať dole, náklady na dopravu a vyhnúť rám poškodené na prepravu, č mimo rám. len maliarske plátno. 4.Ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od fotografie. 5.Táto vynikajúca kvalita plátno tlačiť je bez vnútri a mimo rám aby sa stanovuje poštovné náklady, ale táto veľkosť je obvyklé foto rámček veľkosť a môžete pripraviť rám ľahko. 6.Maľba nie je handmade, je vytlačený zo strojov. Ak máte akýkoľvek problém ,môžete ma kontaktovať kedykoľvek ,odpovieme vám čo najskôr.Vďaka!

Štítky: canva zelená, rastlina plagát, tropil zelená maľovanie, top žltá, neónové farby, modré šaty ženy, umelé rastliny stenu, canva zlato, dekor severskej, tel aviv.


( 2 Hodnotenie )

Počet