DSK 10320 6V 7Ah olovené batérie ideálne pre 6V elektrických vozidiel, mini štvorkolky, mini kolesá, elektrické scooter

€13.22


Popis Produktu

Menovité Napätie: 6V

Ampér-hodinách: 7Ah

Dĺžka 151mm x šírka 34cm x výška 95 mm.

Hmotnosť 1,34 Kg.

Maximálny nabíjania prúd 2,10.

Použitie a aplikácie:

Alarm systém, Káblová TV, komunikačné zariadenia, bezpečnostný systém, narušenia alebo požiarne hlásiče, Elektro Zdravotníckych Zariadení, UPS napájacie systémy, náradie, emergency power systém, hračky.

AGM olovené batérie sú navrhnuté s AGM (Absorbent Glass Mat) technológii, a pre všeobecné použitie, ako je SAIs, alarm, požiarnych a bezpečnostných systémov, zdravotníckych zariadení a elektrických používa. Sú nabíjateľné údržbu a s 3-5 roku Života Dizajn v stacionárne použitie pri 25 °C.

AGM olovené batérie sú vyrobené s absorbentom sklenených vlákien. Vlákna pôsobí ako špongia, keď tekutý elektrolyt je vložená do neho. Nazývajú sa tiež vstrebáva alebo sušené elektrolytu. Boli skutočne narodil z gél ty, ale podstatne znížiť niektoré svoje nevýhody.

Sklenené vlákna pôsobí ako pančuchy, v ktorých elektrolyt je rozptýlená. Ale to nie je obsadiť celú vlákniny, ale ponecháva 10% priestoru, ktorý je miesto, kde kyslíka prepustený z pozitívnych dosky môžu dosiahnuť odmietnutie. Sú úplne odolné voči otrasom vďaka laminát, ktorý pôsobí aj ako ochranca. Preto nie je strata vody.

AGM batérie sú tiež známe ako zapečatené olovené batérie vzhľadom na ich osobitnú štruktúru. Olovené dosky sú obklopené laminát list alebo huba, ktorá ukladá kyselina. Tieto huby medzi elektródami udržať elektrolyt v správnej polohe. Okrem toho, tieto typy batérií majú plynu recombination systém pre preťaženie prípadoch. Rovnaké batérie prerozdelí vo forme finančného plynov a vody v jeho obvode v prípade prehriatia tak to nie je, že produkujú prietokov mimo akéhokoľvek druhu materiálu. To tiež znamená, že žiadnu údržbu je potrebné na batérie. Kyselina úrovni je vždy konštantná a funkčné.

AGM Olovené batérie sú vopred batérií nazýva VRLA (Ventil Regulovaný Olovené) opúšťa základňu byť prvý, v ktorom energie bola obnovená bez nutnosti prístupu vo vnútri, alebo pridať viac kyseliny. AGM olovené batérie predstavujú prielom v oblasti bezpečnosti a spoľahlivosti jeho predchodcovia.

Vo Viac Voltov , ponúkame vám viesť batérie ktoré potrebujete. S olovené batérie z 4V do 12V a od 0,8 ah k 100Ah, garantujeme vám nebudú potrebovať energiu kedykoľvek. A v prípade pochybností sa obráťte na nás bez kompromisu.

Hlavné vlastnosti Menovité napätie 6V Ampér-hodinách 7Ah Dĺžka 151mm Šírka 34cm Výška 95 mm

Štítky: olovené batérie, 9 9v batéria, auto lampa poľský, vrla batéria 6v, teclados usb mini, bicycl, m365 xiao, 46 bunda, 12 v batéria, okrúhla batéria, 4v.


( 4 Hodnotenie )

Počet