IFlight XING2 2306 2555KV 4S 1755KV 6S Striedavý Motor pre FPV Racing Freestyle Dlhý Rad Hučí Výmenu urob si sám Časti

€33.06


POPIS PRODUKTU

Naše XING NextGen series motory stali populárne po prvé vydanie v roku 2018 a stal nový štandard na trhu. Bol to zakrivený tvar alebo vnútorného tlmenia krúžok na ochranu ložiska, alebo je to vyššia kvalita ložiská NSK spolu s vyššej platovej triedy titánové zliatiny, hriadeľ? My sme boli skopírované a v porovnaní všetky tie roky, no teraz je čas, ak chcete nastaviť nový štandard znova! Sme konečne pripravení oznámiť predchodca XING2!

Hladké, spoľahlivý a výkonný XING motory boli modernizované a sme dosiahnuť ešte vyšší štandard v našej dielni, ako aj lepší výkon ako kedykoľvek predtým. Nové centrum štrbinový N52H oblúkové magnety boli zavedené výrazne znížiť čas odozvy motora! Možno najväčšou prekážkou nášho FPV letu regulátora je motor vzhľadom k tomu je preklad odkladu to, brzdenie a zrýchlenie. XING2 motory ponúkajú rýchlejšie reakcie preložiť vaše PID slučky rýchlejšie a získať že zamknuté v pocitu ste vždy hľadali!

Vzhľadom k vysokej kvalite použitých materiálov a odolná spoločný bell a hriadeľ, sme boli schopní znížiť magnet vzduchová medzera a statorového laminácia na minimum. Menšia vzduchová medzera je, dolnej, že neochota a tým vyššie magnetického toku (čo je magnetická analógový prúd) spôsobuje vyššiu účinnosť a vyšší výkon !

Začiatkom roku 2018 začali sme dať o-krúžky na vrchole našej ložiská medzi motorových bell a statorového. Pôsobí ako absorpcia ak váš zvonček, alebo hriadeľ prešiel zrútilo a udržuje ložisko medzera pevne na zníženie všetky tie vibrácie vyvolané vysoké otáčky! To môže tiež znížiť axiálne vplyv platnosti len dosť na to, aby vaše ložiská hladký a tichý. Všetky naše skúsenosti, vysoká kvalita 7075 zvony, O-krúžok ložiska ochranu a všetky ostatné funkcie, ktoré ste práve videli na svoje pôvodné XING série sú stále vstavaný v novom tvare a dizajne!

Funkcie:

- 5mm titánové zliatiny, hriadeľ, o ur najsilnejší prop hriadeľ kedykoľvek predtým!

- Crash odolný 7075 hliníka bell

- Bezproblémové a dlhodobé NSK 9x9x4 ložiská

- Centrum štrbinový N52H oblúkové magnety

- XING O-krúžok ložiska medzera ochrany

- Vodičov motorových protector

- Dynamicky vyvážený

Špecifikácia

- Model: XING2 2306

- KV: 1755KV / 2555KV (vyberte)

- Verzia: CW Závit

- Vstupné Napätie: 4S/6S Lipo

- Konfigurácia: 12N14P

- Statorového Priemer: 23 mm

- Statorového Dĺžka: 6 mm

- Hmotnosť: 31.6 g s krátkymi drôt

- 20AWG 160mm

- Montáž typu: 16*16 mm

Štítky: motor xing, f7 iflight, turbobee, tuk, žraločia, Diy Drone Auta, drone gd91, 2204 2300kv, eachine tyro129, 1407 motora, fpv rám.


( 0 Hodnotenie )

Počet