SEGO 16"-22" 80 G-100 G Klip V Jednom Kuse Brazílsky Prirodzené Vlasy 1p/w 5 klipy Non-Remy Hairpiece Rovno Ľudských predlžovanie Vlasov

€26.65


Značka: sego

Špecifikácia: 10 cm, s 5 klipy

Dĺžka A Hmotnosť & Množstvo:

16 palcov = 35 cm, 80grams.

18 palcov = 45 cm, 90grams.

20 palcov = 50 cm, 95grams.

22 palcov = 55 cm, 100grams.

Kvalita:

1, 100% originál ľudské vlasy, použitý materiál !

2, Č syntetické, Bez chlpov, Č lices, Č spleti, Žiadne prelievanie !

3, Vlasy hodvábne, rovné, mäkké, hladké !

Farebné Prevedenie:

1# Tmavo čierne, 1B# Prírodné Čierne, 2# Tmavo hnedé, 4# Stredná hnedá, 6# Med, hnedý,

24# Prírodné Blond, 27# Tmavé blond,613# Svetla blond

Balík obsahuje: jeden kus

Tipy pre starostlivosť o vlasy:

Vyskúšajte na umývanie vlasov, ako občas, ako je to možné, každé 2 alebo 3 dni, je odporúčané.

Pomocou síran-free šampón, pretože síran môže poškodiť vaše rozšírenia.

Nepoužívajte príliš veľa vlasov, pretože to môže tiež spôsobiť nezamotá a rohože.

Použiť kyslé šampón pre ľahké farba vlasov rozšírenia môžu pomôcť vyhnúť sa podložka Ak Máte Akékoľvek Otázky,Pls Kontaktujte Whatsapp +8613710519463

Môže to byť bielená alebo farbená?

Iba svetlo, farby na vlasy môžu byť farbené na tmavšiu farbu.Dôrazne odporúčame, že vaše kaderníctvo, farbenie rozšírenia,farebnosť ich yoursely vždy predstavuje vysoké riziko nie je coming out tieni chcete.Ak sa nemôžete dostať do salónu,použite kvalitné farbenie vlasov, a test na malej vzorke dirst prosím.Mnoho spotrebiteľov farbivo ich obľúbené farby úspešne, ale #613 vyrobené bielením, takže je ľahké zlomiť, keď umierajú znovu. Môžete sa pokúsiť farbivo jeden ks vlasy(#613) a skontrolujte, či nie je poškodené

O nás

Sme vlasov továreň s viac ako 10 ročnými skúsenosťami. Všetky vlasové produkty sú 100% ľudské vlasy, ktoré majú nižšiu cenu ako ostatné predajcovia www.tantra-egypt.sk. S stabilnú kvalitu výrobkov a prísne kontroly kvality. Ďakujeme, že ste si vybrali nás. Najlepšia kvalita a cena za mám tip na predlžovanie vlasov. Budete sa diviť kvality. Nosiť ju, to vám môže priniesť viac dôvery, viac šarmu a viac šťastia.

O Skladoch V Zahraničí:

Máme AU sklady, usa, AU, uk, všeobecné dodacia lehota je 3-7 pracovných dní, ak sa vaša adresa doručenia je len na náš sklad v zahraničí, môžeme loď z jedného skladu v zahraničí, dobre, môžete prijímať tovar rýchlejšie, Ak ste predajcom, vybrať našej predajni, môžeme poskytnúť veľkoobchodné ceny, nás môžete kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, vám najväčšie zľavy.

Vrátenie a Vrátenie:

Garantujeme vrátenie 100% 30 dní. Ak je niečo, čo nie ste spokojný, dajte nám vedieť, sme pochopili, že niekedy výrobok nie je celkom vhodné, takže ak nie ste úplne spokojní s nákupom, Pošlite nám, prosím, ebay správu, sme schopní zabezpečiť vrátenie peňazí alebo výmenu do 30 dní od doručenia. Predlžovanie vlasov sú hygienu výrobku a musí byť vrátení v rovnakom stave, v akom výrobok dostal. Vezmite prosím na vedomie, že nechceme prijať, použitý, opotrebovaný alebo namočené produkty. Prosím, skontrolujte farby, hmotnosti a dĺžky pred vybratím rozšírenia z obalu. Ak je akákoľvek časť z obalov (vrátane zlatých hygieny pásky) bol odstránený, vyhradzujeme si právo odmietnuť výmenu / vrátenie peňazí.

Spätná väzba

Po obdržaní zásielky, prosím, povedzte nám, čo si myslíte o našich služieb, a budeme veľmi radi, ak môžete, dajte nám podrobné produkt, pomôže nám veľa o našej činnosti .. Avšak, ak ste don ' nie sú spokojní, obráťte sa pred odchodom žiadne negatívne pripomienky a budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy!

Štítky: vlasy ľudské parochňu, klip predĺženie vlasov, čipky parochne sego vlasy, sego vlasy, parochne, brazílsky curl väzba, chondroitín, ľudské vlasy prípony najdlhšie klip, halo kus ľudské vlasy rozšírenia, shangke krátka parochňa, predlžovanie vlasov clip ľudské vlasy folte.


( 2 Hodnotenie )

Počet