Auto Auto, Rádio Audio Bluetooth 2.1 Hi-Fi Subwoofer, Bluetooth Stereo Bass Power AMP Digitálny Zosilňovač USB TF Diaľkové Ovládanie

€3.32


Popis:

Popis Produktu

Názov produktu: 35W Zosilňovač Rada Reproduktorov Bluetooth Zosilňovač, USB Dac, FM Rádio TF Prehrávač, Subwoofer Zosilňovač pre Motocykel, Auto, Domov pre 8 Cm/10 cm Reproduktor urob si sám

Popis:

1.Vybavené bezdrôtovou Bluetooth, rádio, pamäťová karta / USB flash disk, audio mode. Vhodné pre inštaláciu: 8"/10" subwoofer alebo reproduktor!

2.Vysoké a nízke audio čerstvé kvalitu zvuku. Môžete nastaviť vysoké a nízke frekvencie, vyberte iný zvuk, skúsenosti, a vychutnať si rôzne kvalitu zvuku.

3.Kompatibilné s 99% z Bluetooth zariadení na trhu. Podporuje karty, USB flash disky, mobilné telefóny, počítače, Mp3 a iné zariadenia.

4.USB/TF karty rozhranie vstavaný MP3 prehrávač. Stiahnuť svoju obľúbenú hudbu na USB flash disku alebo TF karty, a vychutnať svoju obľúbenú hudbu kedykoľvek.

5.Po prúd prechádza cez zosilňovač IC, 90%~95% sa premení na zvukový signál, a 5%~10% sa premení na teplo a strát, a zvuk je jasné a pohodlné. Stabilná kvalita, úspora energie, nízka spotreba energie, nízka tvorba tepla a dlhú životnosť.

Funkcie:

Vybavené bezdrôtovou Bluetooth

Rádio funkcia

Pamäťová karta / USB flash disk

Režim zvuku

Špecifikácie:

Parametre:

Meno: 8 palcový 10-palcový / tri použitie / SF-2MIC

Vhodné pre inštaláciu: 8"/10" subwoofer alebo reproduktor!

Menovitý výkon: 35W

Pracovné napätie: 9 ~ 28.7 V

Zvuk konverzný kurz: 90%

Vstupné napätie: 12V / 24V / 220V

Zvukový výstup: mono, môžete tiež použiť reproduktor

Citlivosť: 200hv

Popis funkcie: Plug-in TF karty, USB môže byť pripojený k externému audio vstup, rádio s funkciou bezdrôtového pripojenia Bluetooth, môžete pripojiť s drôtenou mikrofón

Package Zahrnuté:

1* zosilňovač rada

1* diaľkové ovládanie

1* kábel reproduktora

1* jednosmerný (DC) kábel

1* napájací kábel

Poznámky:

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm chyba, kvôli ručné meranie.

Prosím zanechať skôr než dáte zlé spätnú väzbu, ak výrobky, ktoré majú nejaké problémy.

Vďaka za pochopenie

Štítky: zosilňovač bluetooth, sn75189n, 2.1 predzosilňovač, zosilňovač domáce kino, zosilňovač auta, zosilňovač pre subwoofer v aute, 4 kanálový auto, amp bluetooth, bluetooth csr8670, Subwoof.


( 0 Hodnotenie )

Počet