Babička Elegantné Kubánskej Zlatá Farba Reťazca Pre Mužov Hip Hop Šperky 9/11/13/15 MM Gold Nehrdzavejúcej Ocele retiazky Náhrdelník Alebo Náramok

€4.01


Informácie O Produkte

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ Veľkosť Dĺžka: 9/11/13/15 mm širokú 16inch-32inch Náhrdelník 7-10"Náramok Štýl: Módne Package: Vrecko vnútorné, bublina taška strednej, štandardný export kartón mimo Poštovné spôsobom Chinapost/epacket/DHL/UPS/Fedex/EMS Dodacia lehota Do 7-60days po potvrdení platby(v Závislosti od krajiny a druhu dopravy)

Návrat Politiky

Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po obdržaní. Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar. Budeme swap pre dobrý na sklade, dostupnosť, alebo preplatiť.

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred! Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, pred odchodom všetky ohlasy, prosím, kontaktujte nás a dajte nám príležitosť nájsť riešenie. Ďakujeme!

Spokojnosť Zákazníka

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. 1. Ak balík je na konci ochrany obdobie, môžeme odložiť to na vás. 2, produktu farba striebra je farba nehrdzavejúcej ocele sám, zlatá/čierna/rose gold je farba vákuové pokovovanie 3, ak je to kvalita výrobkov problém, budeme mať vrátiť a vrátenie kanály, prosím neotvárajte sporu priamo, pobyt 1-2 hviezdičky hodnotenie.

Štítky: nohy fasáda, hyudnai prízvuk, háčik mount 360, harting francúzsko, svetlá kashkay, svetlá ir 10 w, hjc hj pinlock, chata chlapec záhrada, gtx 1060 čile.


( 3 Hodnotenie )

Počet