2 v 1 Auto Blind Spot Zrkadlo 360 Stupňov Rotácie Obojstranný mŕtvom uhle Spätného Zrkadla Parkovacia Pomocné Auto Spätné Zrkadlo

€2.20


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia.

Módny dizajn,100% Zbrusu Nový, vysoká kvalita!

Funkcie: Navrhnuté tak, aby nedochádzalo slepé škvrny, Bezpečné parkovanie multi-purpose pomocné spätné zrkadlo;môžete nastaviť uhol odrazu voľne;Vhodné pre inštaláciu na spätné zrkadlá a bočné zrkadlá;na ,zvýšenie viditeľnosti a zlepšiť bezpečnosť jazdy. Efektívne rozšíriť váš názor, so širokým uhlom v aute, ktoré vám pomôžu predpovedať budúci okolia, keď okolo alebo zmena trasy 360 stupňov rotácie, univerzálny pre väčšinu áut, SUV, RVs a ľahkých úžitkových vozidiel. Špecifikácie: Typ:Vinidname Spätné Zrkadlo Sheel Materiál:ABS Veľkosť:7.5*5.5*6typ/3*2.2*2.4" Farba:Čierna, Biela Poznámka: prosím, vyberte si farbu a bočné správne, na ľavej strane je odlišné od pravej strane, takže ak potrebujete jeden pár na oboch stranách, prosím, zvoľte 1 kus na ľavej strane a 1 kus na pravej strane, nevyberajte 2 kusov tej istej strane. Návod: Vyberte vhodné miesto(Môže sadnúť do sedadla vodiča prispôsobiť montážnej polohe,aby bolo vidieť, predné kolesá nevýrazné mieste.skúste nainštalovať recenziu zrkadlo na pravej, ako veľa ako je to možné) odtrhnite lepidlo je ochranný film,nalepiť ju na vybrané miesto(venujte Prosím pozornosť na upravené pozíciu a potom stlačte tesné) Po prilepiť,môžete nastaviť akýkoľvek uhol lúča. Stlačte vonkajšie zrkadlo a nastavte na vhodné zobraziť. Podľa vložiť to znak,prosím, nenechajte pohybe,keď je umývanie auta, prosím, nie cieľ zbraň vody v zrkadle, inak zrkadlo môže spadnúť. Varovanie: Zamerať sa na predné kolesá okrúhle zrkadlo,pretože zadné zrkadlo, je nastaviteľné,pričom sa predné koleso zrkadlo nemôže.takže,prosím, zarovnanie predné koleso pri inštalácii zrkadlo. Tipy:prosím, nainštalujte ho na pozíciu prekážať v jazde; Pred robiť žiadne inštalácie,prosím, zrušte miesto, kde by ste ísť do minulosti, a uchovávajte v suchu,aby sa čo najlepšie prispôsobili. Zoznam Balíkov: 1 * Spätné Zrkadlo

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

100% bezpečnosť, neškodný pre organizmus.

O Preprave:

1. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

2.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Čo robiť, ak výrobok má problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

Štítky: 7 rýchlosť g-spot vibrátor pre ženy, spätné zrkadlo, auto spätné zrkadlo odrážajúce, parkovacia kamera pre mondeo, renault logan, zrkadlo pajero, blind spot zrkadlo široký uhol, panoramatické spätné zrkadlo 5, hyundai ix 35, blind spot control.


( 2 Hodnotenie )

Počet