TO 3D Otvor Rohožky Caretive Vír Ilúzie Rohožky Stereo Vision TO Ilúziu, Koberec, Obývacia Izba, Spálňa Umenie Koberec JA55

€8.48


TO 3D Otvor Rohožky Caretive Vír Ilúzie Rohožky Stereo Vision TO Ilúziu, Koberec, Obývacia Izba, Spálňa Umenie Koberec JA55 Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Rohože môže byť vysoko účinné zachytávanie nečistôt pred vstupom do domu a zníženie množstva prachu a nečistôt, ktoré prichádza do budovy.

2. Ideálny pre všetky paluby, terasu, verandu, veranda, a entryway a srdečne privítať všetkých, ktorí vstúpia do vášho domova! Táto rohož je bezpečný pre vnútorné alebo vonkajšie použitie.

3. 0.25 štíhly, takže je len tú správnu veľkosť pre každý entryway. Náš jedinečný doormats urobiť krásny doplnok do vášho entryways, remeselné miestnosti a kancelárske priestory.

4. Cúval s non-sklzu materiálu a preliate polyester cítil, že je nízky-profil, ak chcete znížiť šance na zakopnutia.

5. UV ochranou s vysokou kvalitou tlače bude pomáhajú spomaliť vyblednutiu proces v high-sunlit oblastiach.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Názov: Ilúzia Rohožky

Materiál: Cúval s non-sklzu materiálu a preliate polyester cítil

Veľkosť:60*90 cm/40*60 cm/80*120cm/50*75 cm voliteľné

Balenie Obsahuje:

1 x Rohožky

Štítky: mat v hale, 3d koberec slip, 3d chodbe, 3d ilúziu plagát, koberec ilúziu 3d, sranda mat, dvere mat vstup legrační, 3d dvere mat, koberec vstup legrační, vonkajšie rohožky.


( 0 Hodnotenie )

Počet