1000W Profesionálny Sušič Vlasov Kefa 2 V 1 Hair Straightener Curler Špirála Elektrické Fénom na Vlasy S Česať Vlasy Štetec, Valček Styler

€4.66


Vlastnosti : Silu Vlasov, Objem Styler. Menej Času, Menej Škody, Oválna Kefa Dizajn. Jedinečný Tvar, pre vyhladenie vlasov, zatiaľ čo kola hrany vytvoriť zväzok 3 Tepla Nastavenia pre Styling Flexibilitu Zmiešané Štetiny. Kefa je navrhnutý s Nylon Kolík a Všívaných Štetiny pre jednoduché detangle & lepšie uchopenie vašich vlasov Pre rýchlejšie výsledky, uterákom vysušte vlasy na odstránenie prebytočnej vody, potom beh hrebeňom cez vlhké vlasy na detangle pre dosiahnutie najlepších výsledkov. Samostatné vlasy na zvládnuteľné časti. Pre hladké blowouts, miesto Volumizer v blízkosti koreňov a štetec nadol smerom k okrajom. Zmiešaný nylon-pin so zaoblenými tipy rýchlo detangle, zatiaľ čo všívaných štetiny s kanec technológia jemne grip vlasy vyhladenie vlasov. Pre objemné blowouts, miesto Volumizer za vlasy v blízkosti koreňov a von roll na koncoch. Pre Extra zdvih na korene, podržte Volumizer pre 2 až 3 sekundy, pod korene. Špecifikácia : [Napätie / Zdroj]: 110/220v, menovitý výkon 1000w [kúrenie materiál]: odpor drôtu [Počet segmentov]: Tri súbory, high-grade normálnu teplotu, low-grade horúci vzduch, high-grade horúceho vzduchu [Napájací kábel dĺžka]: 2 m, 360 stupeň rotácie [Plug Špecifikácie]: Európa, Amerika, USA, veľká BRITÁNIA, Austrália [výstupu Vzduchu teplota]: 120 ° C typ: EU/UK/US/AU balenie Obsahuje: 1 * Otočte Styler Špirála 1 * použitie príručka Poznámky : 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 mm odchýlkou. Vďaka!

Štítky: kefa na vlasy vlasy, curler vlasy, sušenia fénom kefka medium, kefa na vlasy revlon, baorun sušič na vlasy, vyfúkať špirála, ghd max, vlasy žehlička, drevené vlasy blowdry kefa, vírivá sušič na vlasy.


( 2 Hodnotenie )

Počet