Pamäťová Pena Krčný Vankúš Ortopedické Krčka Maternice Kostrč Masér Vankúše Na Spanie Pomalé Oživenie Zdravotnej Starostlivosti Bolesti, Uvoľnenie Posteľná Bielizeň

€15.83


O vôňu

Počas výroby na dodanie procesu, produkt je v zapečatenej štátu a vône nemôžu byť rozptýlené v čase.Vankúš produkty sú oddelené od obliečky na vankúše, a môže byť vetrané na chladnom mieste po dobu 2-3 dní. Niektorí priatelia viac citlivé, je doporučené rozšíriť Vetrané.

O Chromatism

Všetky produkty v tejto obchod sa prijímajú v druhu, v dôsledku rozdielov v slnečného svetla, uhol, a Monitoru.Tam môže byť určitý farebný rozdiel medzi obrázkami a výrobku, a skutočné farby majú prednosť.

O bubliny

Výrobok je plesne procesu. Ak malý otvor alebo vzduchové bubliny v vnútorné jadro je normálny jav, nie je to kvalita výrobkov problém a môže byť použitá s dôverou. Vnútorné jadro nemôže byť umyté a môže byť umiestnený v vetranom mieste sušiť. Obliečky na vankúše je možné prať.

Ručné meranie, tam môže byť chyba 1-3 cm, čo je normálne.

Štítky: bolesti svalov, pre zdravie, hollywoodska hviezda, maska spánku, cestovný vankúš, jedlo peny, holé magnetické, pro ortopedické, umelecké dekoratívne vankúše, cervic vankúš.


( 2 Hodnotenie )

Počet