Vysoký Stupeň Viečka Fibroblast Plazma Pero Viečka Výťah Plazmové Zariadenia na Obočie Proti Vráskam s Schválenie CE

€166.87


Vysoký Stupeň Viečka Fibroblast Plazma Pero Viečka Výťah Plazmové Zariadenia na Obočie Proti Vráskam s Schválenie CE, Vysoký Stupeň Viečka Fibroblast Plazma Pero Viečka Výťah Plazmové Zariadenia na Obočie Proti Vráskam s Schválenie CE

Položky: MAG-Plazma + Funkcia: Mol odstrániť na Mieste odstrániť

Farba: Biela

Materiál: Plast

G. W: 1 KG

Veľkosť balenia: 22*3*5 CM

Informácie O Produkte

Poznámka: v Dôsledku životného prostredia a colných požiadaviek, nechceme posielať v papierovej verzie užívateľskej príručky. Zašleme vám elektronickú verziu užívateľskej príručky, kontaktujte náš personál!

DOPYT

Platby

Všetky položky musia byť zaplatené do 14 dní od ukončenia liting. To poskytuje dostatok času vyhrať viac položiek, ktoré chcete uložiť na prepravu!

Ak bola položka, ktorá zostáva neuhradená na 14 dní, budeme začať Neplatené Položka procesu

Aby manipulácia čas je iba jeden obchodný deň.Po vašu platbu spracujeme a loď objednávky v 1~3 dni.

Doprava

Lacnejšie a rýchlejšie, ako si myslíte!

. My zvyčajne posielať balíky prostredníctvom zrýchleného doprava(DHL,Fedex,UPS,TTMS atď.) a economicCourier, ako je Čína, Pôšt a Bpost,Hong Kong Post atď.Výzva na sledovanie informácií je alwaystracked v čase.

. Dodacia lehota je cca 2~15 pracovných dní .

. Item(s) bude lode priamo & okamžite z Hong Kong doporučenou vzduchu pozemok v severalbusiness dní. Sviatok & víkendy NIE sú zahrnuté.

. Nebudeme účtovať DPH, žiadne dane bude kupujúci zodpovednosti.

Medzinárodné Kupujúcich . Vezmite Prosím Na Vedomie:

a. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Thesecharges sú kupujúceho zodpovednosti.

b. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú beprior na ponúkanie/nákup.

Návrat&Záruka

. Po prijatí položky do 30 dní, chybný položka nie kvôli zneužiť, bude nárok na 1 až 1exchange. Budeme zodpovedný za prepravu

náklady na návrat a opätovné poštovné.

. Ponúkame 60-deň vrátenie peňazí. 25% doplnenie stavov poplatok bude možné použiť na všetky druhy vrátenie peňazí. Doprava andhandling poplatky sú nevratné.

. Ponúkame na JEDEN ROK záruka na unconsumable časť ako hlavný stroj,vo vnútri mainboardReturn atď,spotrebné diely, ako sú kľučky,vložky,výmena

žiarovky, žiadne kusy skla, spotrebné časti ako sú filtre alebo opotrebované náradie atď. nie sú pokryté.

. Kupujúci by mal byť zodpovedný za všetky náklady na dopravu počas záručnej doby.ako sú filtre alebo opotrebované náradie atď.nie sú pokryté.

. Ak potrebujete akúkoľvek pomoc na vaše položky problém, neváhajte nás kontaktovať, naše tehnicalsupport tam bude pomáhať si.

O NÁS

Sme profesionálny výrobca krásy zariadenia. Boli sme výrobu zariadení pre niektorých Špičkových Zdravotníckych Skupiny z usa, Kórea a Nemecka s dĺžkou trvania OEM

od roku 2009. Naša spoločnosť má nezávislé import a export práva. Môžeme teda distribuovať viaceré druhy zariadení pre klientov na celom svete.

Medzitým sme sa venujú vydávanie unikátne a kreatívne nový stroj, že naše patent boli schválené.

Podporované najvyššej úrovni v R&D center a skupiny odborníkov. Dodávame tiež výborný záručný a pozáručný servis.

Dôveryhodnosť Nadvládu a Vynikajúce Serviceis náš účel.

Spoločnosť lnformation

Štítky: face lift, pero plazmy, plasma cutter, plazma pero fibroblast pre pleť výťah, gél na obočie, lanbena strane, výťah plazma pero, 2 rok chlapec hračka, fibroblast plazma pero paa, plazma pero needl.


( 1 Hodnotenie )

Počet