4K TV Stick pre Mirascreen Bezdrôtový Displej WiFi Dongle kvalite 1080P HD) pre Miracast pre server DLNA, Airplay pre IPhone Android IOS PC Stôl

€8.77


K4 TV Stick Pre Mirascreen Bezdrôtový Displej WiFi Dongle kvalite 1080P HD) pre Miracast pre Airplay DLNA Pre Android IOS Telefón PC Stôl

K4 je WiFi display prijímača, ktorý podporuje pre Miracast štandard pre Android zariadenia, a DLNA pre domáce multimediálne aplikácie. Okrem toho, je tiež v súlade s AirPlay pre iOS zrkadlenie. To umožňuje užívateľom ľahko zdieľať fotografie, hudbu, videá, PPT a iného obsahu do svojho inteligentného telefónu, tabletu, POČÍTAČA na väčšej obrazovke ako HDTV alebo projektor.

Funkcie:

Wireless Display:

Bezdrôtové zrkadlenie obrazovky, synchronizácia zrkadlo na celú obrazovku pre iOS a Android, smartphone, tablet PC na akejkoľvek obrazovke HD TELEVÍZOR alebo projektor, ideálny pre PPT prezentácie a film online (streaming).

Externý WiFi Modul:

Externý WiFi modul, podporuje 802.11 b/g/n bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz WiFi, silný signál, podpora on-line a miestnymi obsah wireless display: Video, Audio, Foto, súborov balíka Office.

Kompatibilita:

Podporuje multi-OS (Android, iOS) a podporuje pre Miracast, pre Airplay a DLNA. Pracuje pre iOS 8.0 a vyššie zariadení s Airplay aj pre Android 4.2 a vyššie pre Miracast.

Žiadny Ovládač Vyžaduje:

Stačí stlačiť jedno tlačidlo voľne prepínať medzi Airplay a pre Miracast režime. Plug and play, nie je potrebné inštalovať ovládače, jednoduchý na obsluhu. Ultra nízka spotreba energie a nízke teplo.

High Definition Výstup:

Podporuje Full HD bezdrôtové audio a prenos videa, 1080P výstup s HD rozhranie. Používa kompaktné prenosné dizajnoch pre jednoduché prenášanie.

Systémové Požiadavky:

Pre IOS: Podpora IOS 8.0 a vyššie

Pre Android 0: Podpora OS Android 4.2 alebo vyššie

Poznámka 1: Prosím uistite sa, že zo svojho inteligentného telefónu a Tabletu podpora pre Miracast, pre DLNA, pre funkciu Airplay, ako si ju kúpite.

Poznámka 2: Wireless Display hardvérový kľúč nie je kompatibilný s OS Windows.

Poznámka 3: Wireless Display Modul je kompatibilný len s Inteligentným telefónom a Tabletom PC, ktoré nie sú kompatibilné s PC.

Poznámka 4: Wireless Display hardvérový kľúč nie je kompatibilný s Netflix,na Amazonu Video Klient, pre HBO go, pre Honda Motor.

Poznámka 5: vzdialenosť medzi Chytrý Telefón / Tablet PC a hardvérový kľúč by mal byť do 6 metrov, aby sa zabezpečilo lepší prenos účinok.

Poznámka 6: Prosím, miesto externý WiFi Modul v prednej časti TELEVÍZORA, skontrolujte, či nie je prekážkou medzi WiFi Modul a váš Inteligentný telefón / Tablet PC.

Špecifikácie:

Číslo Modelu: K4

Operačný Systém: Linux

Rýchlosť PROCESORA: 600MHZ

RAM: DDR3 128 MB

Interná Flash: 16 MB

WiFi Modul: 8188FTV

WiFi Frekvencia: 2.4 G

Max. Rozlíšenie: 1920 * 1080P

Napájanie: 5V 1A

Office Softvér Zobrazenie Prezentácie: PDF, MS Word, MS Excel, MS Powerpoint.

Podpora Video Formát: AVI, DIVX, MKV, TS, DAT, MPG, MPEG, MOV, MP4, RM, RMVB, WMV.

Podpora Audio Formát: MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, ADPCM-WAV, PCM-WAV, AAC.

Podpora Foto Formát: JPEG, BMP.

Farba: Čierna, Biela (Voliteľné)

Hlavná Položka Veľkosť: 6.6 * 3.6 * 1.6 cm / 2.59 * 1.41 * 0.62 v

Hlavné Položky Hmotnosť: 16 g / 0.57 oz

Veľkosť balenia: 10.6 * 10.4 * 2.3 cm / 4.17 * 4.09 * 0.90 v

Package Hmotnosť: 61g / 2.17 oz

Zoznam Balíkov:

1 * WiFi Prijímač Displej

1 * 2 v 1, USB Kábel & WiFi Modul

1 * Anglický Manuál

Štítky: mhl, anycast, 4k miracast, bezdrôtové konektor hdmi, c typu hdmi, usb, mini bezdrôtové pripojenie hdmi, miracast, miracast android telefón, tv, android tv usb kľúč pre smart, pätica tabuľka.


( 0 Hodnotenie )

Počet