Voda Umývateľný pre Tampónová Tlač Horúcu razbu Fóliou, Takže UV žiareniu Photopolymer Tlač Štítku Formy 200x300MM A4 Veľkosť

€3.92


Vo vode rozpustné Photopolymer Doska

Photopolymer dosky, alebo Solárnych tanierov, ako oni sú tiež známi, sú použité v Flexographic polygrafického priemyslu. Oni tiež boli použité podľa Interpreta Printmakers pre mnoho rokov,a môže byť použité, aby sa osobné pečiatky ľahko.

Takže dosky je jednoduché a môže byť vykonané v domácnosti, žiadne škodlivé alebo nebezpečné chemické látky sú potrebné a zariadenia používané ľahko a lacno získať.

Poznámky:

1) Prosím, uložiť ich do čiernej tašky a vyhnúť slnku, inak budú vystavené a nemôže byť použitý akýkoľvek viac.

2) môže sa používať len na výrobu pečiatok, nie pre horúce lisovanie alebo oceľ tesnenie.

Veľkosti photopolymer doska :20x30 CM

Hrúbka : približne 1,5 mm

Inštrukcie

1) Vytlačiť obrázok, ktorý chcete použiť na vytvorenie disku photopolymer doska na transparentnosť hárok pomocou atramentové tlačiarne. Odrežte kúsok z photopolymer doska 1/4 " je širší a vyšší, než návrhu na transparentnosť list, pomocou kovových nožnice. Výbava transparentnosť do rovnakej veľkosti ako na tácke.

2) Rezané dva kusy priehľadný akrylový rovnakej veľkosti ako doska, pomocou kovových nožnice. Odstráňte ochranný film z povrchu platne, ktoré budú vystavené. Umiestnite dosku na jeden kus akryl. Miesto transparentnosť na povrchu photopolymer dosky s atrament stranou nadol. Miesto druhého kus akryl na vrchole transparentnosti.

3) Miesto svorky na každej zo štyroch strán akryl, platne a transparentnosti, držať ich spolu. Miesto celú montáž pod uv lampou. Nastavenie časovača pre 1 minútu.

4) Zapnite lampu a chcete aktivovať časovač. Vypnite uv lampu vypnúť, keď časovač dosiahne stanovený čas. Odstrániť vystavení dosku a odpojte svorky z neho.

5) Miesto vystavených štítku pod 4 alebo 5 poháre čistej vody vo veľkom plastové misky. Kefa preč mäkké neexponované photopolymer z povrchu plechu pomocou mäkkej nechtov kefkou. Podržte doska pod vodou a použite pevnú kruhová pohybu.

6) Suché dosky používať fén na miernom ohni. Nastaviť časovač pre 1 minútu, a miesto na suchej platni pod uv lampa pre konečné otužovanie. Vypnite svetlo a odstrániť dosku.

Štítky: horúci vzduch fólie, disk vody, fólie hot pečiatka, polymér list, moss gumy, lovol, paralelné nastaviť, horúce pečiatka, pleseň nechtov, 3070 rtx.


( 0 Hodnotenie )

Počet