Externé Slim USB 3.0, DVD Napaľovačka diskov DVD-RW, VCD, CD-RW Napaľovačka Mechanika Spisovateľ Disk Pre Apple Pro Air iMAC PC Notebook Notebook

€15.54


Popis

Klasický vzhľad.

Toto CD / DVD burner / horák je módne;Tento externý pevný disk má ultra tenký, ľahký, kompaktný, prenosný;

DVD-RW mechaniky a USB kábel je pripojený k jednému string; nebudete byť zasiahnutý stratou malého kábel.

Podpora BOOTOVANIA, USB CD-ROM. S týmto napaľovačka diskov DVD, môžete sa zbaviť systém sám o sebe, ako sa zbaviť problémov, ktoré sa dostanú na odborníkov po celom za pomoc.

Kompatibilné s Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 a všetky verzie Mac OS systémov.

Má silné error correction schopnosti, anti-shock technológie pre zníženie hlučnosti, nízka spotreba energie, a napájaný USB port, žiadne externé napájanie vyžaduje.

Žiadne jednotky vyžaduje. Plug and play, žiadna zložitá inštalácia, jednoduché použitie. Jedinečný spaľovanie technológia. Za predpokladu, jedinečné inteligentné spaľovanie technológia, môžete na napálenie disku alebo prerušiť nahrávanie s istotou dobre.

Pop-up tlačidlo a podnosu disku dizajn je pohodlný prečítať alebo spáliť.

Na USB3.0 hliníkový disk DVD burner vám umožňuje rýchlejší prenos dát rýchlosťou.

Je to ideálny spoločník pre počítače bez vnútornej jednotky. S týmto CD / DVD napaľovačku, môžete pozerať DVD filmy, napaľovať súbory, napaľovať filmy na CD / DVD, inštalácia softvéru, a vytvoriť záložné disky, atď.

Špecifikácie

Podpora Kompaktného Disku: CD-R, CD-RW, DVD-R , DVD-RW, DVD + R, DVD + RW, DVD-RAM, DVD-R DL, DVD + R DL, DVD-ROM

Vysoká Rýchlosť čítania: CD 24X,DVD (Double / Single Layer): 8X

Napísať: CD-R : 24X ,CD-RW: 16X ,DVD +/- R: 8X ,DVD + R Double Layer: Max.6X ,DVD-RAM: 5x, DVD + RW: 8X ,DVD-RW: 6X

Typ: CD-RW / DVD-RW Napaľovačky / Spisovateľ / Jednotka

USB rozhranie: USB 3.0 (spätne kompatibilná s USB 2.0 & 1.0) Farba: Strieborná Rozmery Produktu (L * W * H): 5.82 v * 5.59 v * 0.6 v Netto Hmotnosť 9.7 oz Balík v cene: 1 x CD-RW / DVD-RW Disk s USB 3.0 Kábel 1 x Používateľská Príručka Poznámka: Vzhľadom na svetelné žiarenie a obrazovky môže byť mierne odlišný v farebný tón ako na fotografiách, ako aj výrobok skutočne. povolené chyba merania +/- 3,1 cm.

Štítky: 2011 imac, dvd writer, onleny usb dvd, dvd, cd usb, asus dvd disk, kuwfi router, pripojte pevný disk, napaľovačka diskov dvd, imac podporu.


( 1 Hodnotenie )

Počet