Falošné Nos Krúžky Hoop Klip na Non Šperky, Piercing z Nehrdzavejúcej Ocele Falošné Septum Krúžok Faux Náušnice Hoop Chrupavky Helix EarringHoop

€4.62


modname=ckeditor

Táto Bránka Piercing Šperkov je Dizajn pre Denné Nosenie,a je to Multifunkčný Produkt,Môže Byť Použitý ako Nos Hoop Krúžky, Chrupavky Helix Peircings, Septum Piercing, Falošné Náušnice Obruč, Pier Krúžky a Brucho Tlačidlo Krúžky Hoop. Jednej Objednávke Vrátane 8 Ks Fake Piercing, Prstene,Vnútorný Priemer:10 mm, Farba: Strieborná a ružové Zlato. Nádherné Chrupavky Náušnice v Rozumnú Cenu,si Zaslúžia Kúpiť. Non-prepichnúť falošné náušnice: s falošným náušnice, nemusíte pierce reálne otvory na nos, pery, uši a tak ďalej, žiadne ďalšie čakanie a utrpenie Vysoko Kvalitnej Chirurgickej Ocele:je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele, vysoká odolnosť na hrdzu, viesť-zadarmo a bez obsahu niklu, bezpečné nosenie ZÁRUKA SPOKOJNOSTI: Všetky JFORYOU Položky Sú Nové A Nepoužívané. Zaručená Spokojnosť Ako Ponúkame 180 Dní Peniaze Späť Záruka.

Štítky: nose krúžok, veľké lopty, falošné septum, helix pierc, pierc, nose krúžok loptu etsy, falošné nos pierc, ucho helix, ocele septum krúžok, akryl septum krúžok 10 mm, Septum.


( 0 Hodnotenie )

Počet