Rose Textílie Vzorkovníka Tortu Bočné Blany Čipky Formy Fondant Svadobné Sugarcraft Zdobenie Šablóny Cake Zdobenie Nástroj

€8.74


Tento výrobok je nový design, veľmi ľahké a jednoduché. Príďte a miesto vašej objednávky, budeme\'re istí, že ste\'ll love it.

Popis Tovaru:

Vysoká Kvalita A Úplne Nové

Materiál: Potravinársky Textílie

O Prepravné a Dodacia lehota: akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Všetky objednávky bude dodaný v priebehu DVOCH dní po zaplatení je potvrdené www.tantra-egypt.sk. Doprava zadarmo, sa často používa v Číne post ,a podporujeme "Čína post","HK post","EMS","DHL","UP","FEDEX". Dodacia Lehota:

Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Sledovanie Objednávky: www.17track.net Normálne sme sa pre odoslanie Čína Príspevok na väčšine krajín, s dopravou zdarma. Ak sa chcete nám poslať DHL,UPS, atď, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám najlacnejšie poštovné ceny. O spätnú Väzbu: spokojnosť Zákazníka je veľmi kritický k nám. Ako vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás,a my sme prežili základe vašej spokojnosti, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr. Vďaka! Sme vyjadriť našu vďačnosť za každý váš pozitívny komentár. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby. Vaša spokojnosť je mojou hnacou silou pre pohyb ďaleko.

'

Štítky: pre decor vzorkovníka, plesne čipky, čipky vzorkovníka, tortu strane vzorkovníka, tortu šablóny, tortu čipky vzorkovníka, tortu šablóny šablóny, čipky plesní, čipky plesne kremíka, plastové šablóny.


( 1 Hodnotenie )

Počet