3Pair Opakovane Bavlnené Rukavice Mince, Šperky Inšpekcie Ruky Rukavice pre Suché Ruky Hydratačné Kozmetické Bezpečnostná Kontrola Rukavice

€2.30


3Pair Opakovane Bavlnené Rukavice Mince, Šperky Inšpekcie Ruky Rukavice pre Suché Ruky Hydratačné Kozmetické Bezpečnostná Kontrola Rukavice

Set Zahŕňa : 3 Páry Pracovné Rukavice

Stav : Úplne Nové

Materiál : Bavlna

Farba : Biela(ako obrázky zobraziť)

Funkcie :

Materiál : Vyrobené z kvalitnej bavlnenej tkaniny, mäkké, priedušné, ľahké a pohodlné na nosenie, nepríde mimo ľahko.

Jedna Veľkosť Vyhovuje Najviac : dostatočne Dlhé pre mužov a ženy, a môže sa vzťahovať na vaše zápästie, dobre tvárny, aby ste si prácu s flexibilitou.

Umývateľný a Opakovane použiteľné : Umývajte ich ručne alebo strojovo a nechajte ich vyschnúť po ukončení práce, poskytovanie super hodnotu a úspory vám peniaze.

Bezpečné a Pohodlné Použitie : budú suché pot vo vašich rukách a olej pri práci, funguje skvele, aby sa vaše ruky čisté a chránia vaše ruky pred možným zraneniam.

Viacúčelový : Toto pracovné rukavice sú aplikované na poslíčka, policajnej uniforme, kapela, hostiny, matné fotografie, archívne a umenie manipulácie, šperky, sliver a mince, kontroly atď.

Popis Výrobku :

Biele Bavlnené Rukavice Pracovné Rukavice, Flexibilné Veľkosť Padne Väčšina Dospelých.

Ľahký, priedušný, pohodlné na nosenie a ruky/stroj umývateľný a opakovane použiteľné.

Ľahko obliecť a dať vypnúť, dobre tvárny a dostatočne dlhé pre mužov a ženy.

Bavlnené rukavice slúžia ochranná bariéra medzi vaše jemné ruky a všetky strašidelný crawly.

Môže byť použitý pre suché ruky, hydratačné, kozmetické, ekzém, ruky spa, fotografovanie, archívne, umenie manipulácie, šperky, strieborné mince inšpekcie.

Veľkosť : Cca. 18.5 cm / 7.2 sunie sa na dĺžku

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: kozmetický salón, likvidujte rukavice, salón jednotné, farba ruky rukavice, plachtenie ruky rukavice, zúčtovanie bavlnené rukavice, cyklistika ruky rukavice, rukavice, bavlnené rukavice, rukavice tím.


( 2 Hodnotenie )

Počet