4 Farby 0.3x10m PPF Auto Svetlometu Film Farba Ochrany TPH Transparentné Auto Styling LED Reflektor Nálepky Auto Vinyl Balenie

€59.95


PPF názvom maľba ochranné fólie invisible shield zlepšenie vzhľadu vášho vozidla a zároveň chrániť váš lak pred poškriabaním, skaly, cesty trosiek, zimné soli a piesku. S best-in-class kvality a jasnosti, Pridanie Farby ochranný Film na vaše vozidlo môže pomôcť štít oblasti vášho vozidla, ktoré sú najviac náchylné na poškodenie. Produkt Úvod: 1.Farba: Transparentné. 2.Materiál: TPH. 3.Balenie Obsahuje:Jeden svetelný film obal + 1 rolka TPH svetlo film (0.3 * 10m) 4.Veľkosť: 0.3*10m Vlastnosti Produktu: 1.Neviditeľné Vzduchu-Release Channel, ľahko zbaviť bubliny počas inštalácie. 2.Zníženie farby čipov a škrabancov, ako aj chybu a cestné nečistoty škody. Aby sa vaše auto je farba hľadajú novšie dlhšie. 3.Ľahko Elastická s tepelné a vodotesné. 4.Dlho trvajúce. 5.Silný samolepiace, odstránenie bublín, olúpeme a držať aplikácie. 6.To môže tiež byť aplikovaný na väčšinu hladkých maľované alebo odrážajúcej povrch, ako je napríklad mobilný telefón, notebook, domáce spotrebiče, stôl a aj skrinka a oveľa viac. Ako Vložiť: 1.Čisté miesto, kde chcete vložiť, uistite sa, že žiadne nečistoty , vosk, alebo tak niečo. 2.Sprej niektoré vody na povrchu. 3.Kôra papiera mimo nálepky, pripravený na prilepiť. 4.Šrot bublinu s škrabkou. Poznámky: Ak vidíte akékoľvek vrásky z rozbaľovaní roll, to BY NEMAL ovplyvniť položky, keď vás požiadať, aby vaše auto! Nie sme zodpovední za vrásky z rozbaľovaní roll, pretože to je povaha roll, keď ste zrevidovaného položku, alebo keď je položka valcované za príliš dlho premýšľať o tom, kedy môžete zložiť svoje oblečenie na dlhú dobu, to bude mať zaniknúť/vrások.

Štítky: štít pásky, auto lampa poľský, baliaci nástroj nastaviť, móda hviezd na hračka, film, vinyl, auto zábal, baliaci papier nástroj, 8 hgkj, auto film zábal, meď roll.


( 1 Hodnotenie )

Počet