PEAKMETER PM2118 Digitálne Svorka Meter AC DC Multimeter Auto Aktuálny Zvieracie Kliešte Voltmeter Ammeter Ohmmeter NCV Temp Capa Tester

€27.28


PEAKMETER PM2118 Digitálne Svorka Meter AC DC Multimeter Auto Aktuálny Zvieracie Kliešte Voltmeter Ammeter Ohmmeter NCV Temp Capa Tester

PM2118 AC/DC Svorka multimeter je inovatívny, ktorý porušuje cez tradičné svorka Multimeter typ, to je revolučný produkt nástroje merania, ktorý je jedinečný druh pred svetovo významného nástroja výrobcov.

Funkcie 1. Automaticky, vyberte meraciu funkciu a rozsah. 2. Ochrana proti preťaženiu pre celý rozsah merania. 3. Maximálne povolené napätie medzi meranie terminálu a Zem: 600V DC alebo 600V AC 4. Práca výška: maximálne 2000 m 5. Displej: LCD 6. Maximálne zobrazenie hodnoty: 6000 číslic. 7. Polar označenie: automaticky indikuje,'-' znamená zápornej polarity. 8. Nad rozsah Indikácie: '0L' alebo '-0L'. 9. Vzorkovací čas: asi 3-krát/s 10. Jednotka displej: s funkciou a množstvo elektriny jednotky displej 11. Automatické vypnutie čas: 10 minút 12. Napájanie: 1,5 V AAA batéria x 2 13. Úroveň nabitia batérie je nízka napätia indikácia: LCD displeji symbol. 14. Teplotný koeficient: 15. Pracovná teplota: 18℃ ~ 28℃ 16. Skladovacia teplota: -10℃ ~ 50℃ parametre Výrobku zoznam Balíkov 1 *Originálne PM2118 Svorka 1 Meter. *Testovací kábel 1 *Návod na použitie 1 *K-typ teplota prob 1 * Komfortná taška pre PM2118 Svorka Meter Poznámka: Tento produkty nemal obsahovať Batérie, pretože Lietadla Limity. Dúfam, že sa vám nemôže pochopiť!Vďaka! Obrázok Produktu Záruky 1.- Jeden rok záruka. 2.- Ak položka je chybný po prijatí, by mala byť v 7days odo dňa doručenia pre výmenu za novú (Kupujúci by sa mali vrátiť všetky originálnych a nepoškodených položky v rámci re-predajného stavu). 3.- Jeden sme si vrátenej položky, zašleme vymeniť tie späť hneď ako je to možné. 4.- Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené alebo v rámci osn-normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na diely. Zásielky, 1.- Môžeme loď produkty celý svet. 2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Čína Príspevok, Hongkong Post sú všetky k dispozícii. 3.- Tovar vám bude zaslané s 3days po obdržaní platby. 4.- Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa a kontaktné telefónne číslo je správne, keď vám cenovú ponuku na položku. 5.- Môžete sledovať situáciu vášho produktu na webovej stránke po ich dodávaný. Import Daní alebo Ciel 1.- Dovozné clá, dane a iné poplatky, ktoré sa stalo vo vašej strane nie sú zahrnuté v cene položky. Tieto poplatky sa poskytnutá kupujúcemu. 2.- Prosím, informujte sa u vás krajiny Colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. 3.- Prosím potvrdil podrobné informácie o doručení faktúry. Napríklad, koľko cenu by sme mali napísať na nákladný list faktúry, alebo ako popisujú položku, atď... spätná Väzba 1.- Ako vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujeme za váš čas. 2.- Náš program sa odísť späť rovnaké spätnú väzbu, aby vás po pozitívnej spätnej väzby. 3.- Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu a prajeme vám pekný deň!

Štítky: amp svorka meter, 1394 6pin, mega ohmmeter, svorka meter ac dc prúd, medzi takéto osobnosti patrí t5 1000, svorka prúd, tester, holdpeak hp, 0.1 uf kondenzátor, kyoritsu tester.


( 1 Hodnotenie )

Počet