Drôt dvakrát konci kontinuity tester kábel tester bilaterálne USB dvakrát konci test vodivosti bilaterálne postroj kontinuita

€8.35


Model 1: Drôt Tester Model 2: 80pin drôt zariadenie Model 3: Drôt Tester + 80Pin Zariadenie

线材测试仪治具( 一端40pin,两端共80pin,适用于USB数据线、RS232通讯线及脚距:2.00 mm、2.54 mm、3.96mm及5.08mm的线材 ): CT-9809线材测试仪使用说明: I. Aplikácie: Shenhua SHEN HWA CT-9809 drôt tester je vhodný pre testovanie elektrických proces elektronických kábel výrobkov, ako sú koncové vodiče, USB, počítačové periférne drôty a káble, ktoré majú terminály na oboch koncoch a môže byť plne prepojené na oboch koncoch Kvality, môžu rýchlo zistiť elektrické charakteristiky, ako je skrat, otvorený okruh, a presadení bilaterálnych káblové zväzky. To je najnovší a najrýchlejší ekonomický bilaterálne elektroinštalácie postroj testovanie stroj nástroja. Technické Špecifikácie: 1. Pracovné napätie: AC220V +/- 10% 50Hz, zariadenie môže pracovať nepretržite 2. Test miesta: terminál: 40Pin, B terminálu: 40Pin 3. Popis jednotlivých komponentov:

Prevádzka kroky: 1. Pripojte zdroj napájania a zapnite vypínač napájania na zadnej strane. Indikátor napájania je zapnutý a prístroj zobrazí obrazovka ČÍTAŤ ÚDAJE? DAŤ KÁBEL NA (Čítanie dát? Kábel je prázdny) 2. Zapojte 40P kábel na a a B končí, a pripojte testovacie zariadenie z drôtu byť testované; 3. Vložte testované vodičov do a a B sa končí, resp., a potvrdiť, že body všetky káblové zväzky na oboch koncoch sú dobre spojené; 4. Stlačte tlačidlo "read tlačidlo" dokončiť štúdium, a potom stlačte tlačidlo "read tlačidlo" zobraziť line informácie. Na obrazovke sa zobrazí LINKA: * AK B: *. Iba jeden súbor elektroinštalácie informácie si môžete pozrieť v čase, kým nie je ukončený; 5. Po prečítaní line správne, odpojte vodič a spustite test. Prístroj nie je potrebné opakovať na "read" tlačidlo počas nepretržitého testovania. Skúška môže byť vykonané automaticky. Keď sa zobrazí obrazovka "PASS" a "pípne" zvuk, to znamená, dobrej kvality. 6. Ak nie je skrat počas testu, obvod, otvorí sa na obrazovke objaví "CHYBA: OTVORIŤ A: ** B: **" chyba červené svetlo, a žiadny zvuk sa objaví, čo znamená, že vodič je chybný (OTVORIŤ znamená otvoriť , KRÁTKE znamená skrat, MIESTO, znamená to, vykĺbenie). Päť, veciach, ktoré potrebujú pozornosť: 1. Tento nástroj je vhodný pre štandardné testy (ktoré je, drôty a s terminálmi na a a B sa končí, a na oboch stranách môžu byť testované na kontinuitu) 2. Pri skúške je abnormálne, môžete použiť sonda nájsť funkciu, ak chcete skontrolovať, či zariadenie je neporušený 3. Prístroj musí byť čisté a hygienické a prevádzkové tabuľky musia byť čisté a upratané. V prípade náhleho výpadku napájania, by mali byť vypnuté v čase. 4. V prípade poruchy, technické oddelenie služieb spoločnosti musí byť oznámené v čase. 6. Príloha: návod na obsluhu, 2 páry vodičov, 4 piny, a 1 test viesť drôtu.

备注:产品可开发票,如需开发票可以联系掌柜,或者致电:钟先生,18929393937。本机不能测单端线材或者有空脚位的线材,双端线材都可测试(一端不超过40PIN),不需要设置,连接好后按读取键,仪器自动记忆该款线材的接线方式,即可测试,再次测试同一款线材时直接测试即可!

CT-9809线材测试仪简单测试步骤:

CT-9809线材测试仪开机:

CT-9809线材测试仪测试案例:装上排线及排针读取样品线材的接线方式:

CT-9809线材测试仪测试通过显示PASS并绿灯亮,仪器有提示音提醒:

CT-9809线材测试仪线材断路(即开路)显示OPEN,并显示对应脚位:

CT-9809线材测试仪线材短路显示SHORT,错位显示LOCATION:

Štítky: 220vac, android voltmeter, kawaisi, hitag kľúč, 18 volt výkon, obvod tester auta, hantek osciloskop sondy, napájanie skenera, automobilový počítač tester, som tester.


( 0 Hodnotenie )

Počet